Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hraška - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 423 kJ /
340 kcal
Bílkoviny17,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,00 g
Tuky4,00 g
– nasycené0,50 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 500 mg
Sůl2,50 g
Sacharidy54,00 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Sekaná s černou čočkou a tofu

Sekaná s černou čočkou a tofu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Nejdříve dáme vařit čočku - Beluga se nemusí namáčet a je za 15-20 minut hotová. Můžete samozřejmě použít i čočku jinou - hnědou, červenou... V pánvi na másle…

Chutná bramboračka s houbami

Chutná bramboračka s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do nádoby s vodou vložíme pokrájené a oloupané brambory, očištěnou a omytou pokrájenou zeleninu, kmín, sůl, kurkumu, špetičku zázvoru, mletý pepř a vaříme doměkka. Ke…

Buřtguláš s houbami

Buřtguláš s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Brambory oloupeme, pokrájíme na větší kostky. Pokrájenou cibulku orestujeme na sádle, přidáme restovat pokrájené uzenářské špekáčky a pokrájené brambory.Vše zasypeme…

Kančí gulášek

Kančí gulášek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kostky.V hmoždíři si nadrtíme divoké koření. Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme s máslem do hrnce a necháme slaninku vyškvařit.…

Bramborovo-žampionová polévka

Bramborovo-žampionová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,6

V kastrolu rozpustíme máslo a orestujeme na něm nadrobno nakrájený pórek. Přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a chvilku restujeme, aby se to krásně rozvonělo. Přidáme…

Celozrnné špaldové knedlíky

Celozrnné špaldové knedlíky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Do mísy dáme obě mouky, uprostřed uděláme důlek do kterého rozdrobíme droždí, přidáme cukr, 50 ml vlažného mléka, rozmícháme na kašičku, zakryjeme a necháme vzejít…

„Candle sauce”

„Candle sauce”

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí maso si osolíme, opepříme a uděláme z něj mini karbanátky, které na pánvi zprudka zatáhneme po obou stranách. Přendáme do pekáčku, přikryjeme alobalem a dopečeme…

1 2 3 5

Naposledy jste si prohlédli