

Kuře v hořčično-smetanové omáčce
Suroviny
- 500 g vykoštěných kuřecích stehen
- 3 PL olivového oleje
- 2 cibule
- 2 PL hrubozrnné hořčice
- 4 snítky čerstvého tymiánu
- 1 Rama Cremefine (na vaření)
- sůl
- pepř
- 100 ml světlého piva
- 1 PL hrašky (na zahuštění)
Postup přípravy receptu
Na hlubší pánvi zahřejte olej a zpěňte jemně nakrájenou cibuli. Přidejte maso nakrájené na kousky a opečte. Podlijte pivem, přidejte hořčici a otrhané lístky tymiánu. Osolte, opepřete a duste pod pokličkou asi 25 min. Přimíchejte lžíci hrašky, zalijte smetanou a provařte. Můžeme podávat.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kuře v hořčično-smetanové omáčce
-
Hezký recept
+4
Líbí se mi i ta rychlá,jednoduchá příprava
-
Hani - to může být dobré
Veroniko :nejsem autorkou receptu, ale hraška je hrachová směs na obalování - zde je použita k zahuštění omáčky a můžeš ji pochopitelně nahradit např.moukou s vodou - doufám, že jsem pomohla -
-
Co to je hraška
-
Pěkné, hořčici mám ráda skoro ve všem
-
oběma děkuji
-
Hani, na první pohled jsem myslela, že jsou to plíčka
a hned jsem na ně dostala chuť
, jenže bych to jedla sama a tak máš bod především za to, žes mi nadělala chutě!
-
Mám ráda hořčicové omáčky, i tahle se mi líbí
. A koukám, že někdo přidal i tu moji