Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)
Recept ještě nebyl hodnocenVelikonoční nádivka je jedním z tradičních symbolů, které se pojí s jarními svátky. Proto do ní kromě uzeného masa zakomponujeme také čerstvé bylinky, nejlépe pak…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Velikonoční nádivka je jedním z tradičních symbolů, které se pojí s jarními svátky. Proto do ní kromě uzeného masa zakomponujeme také čerstvé bylinky, nejlépe pak…
Velikonoční kraslice nemusí být jen ty malované a zdobené. Připravte si s námi tyto lahodné kraslice slané chuti. Do čistých vaječných skořápek naplníme vaječnou směs se…
Pečená kachní stehna jsou skvělou volbou pro sváteční oběd. Nemusíme je vždy podávat jen se zelím, výborně chutnají i s pestrou směsí podzimní zeleniny, kterou stačí…
Pokud máte rádi plísňové sýry, toto lahodné a neotřelé pohoštění vás jistě zaujme. Plísňový sýr naplníte dvěma druhy náplní. Jednu zjemníte máslem a přidáte pepř a kapii…
Maso nakrájíme na plátky 1,5 cm, uzené na 1/2 cm plátky, cibule a kapie na kolečka, jarní cibulku- bílou část na kolečka a zelenou na proužky a česnek prolisujeme…