Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brašovská drobná vepřová pečeně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

27. 12. 2011 12:01

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 262 kJ / 1 497 kcal
Bílkoviny220,23 g
Tuky33,47 g
Vláknina14,80 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 556 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy72,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Přátelé, až pojedete "máchat" vařením unavené tělo do termálních lázní u našich jižních sousedů, tak koukejte po regálech - od této značky je to samá dobrota - i pro odpůrce kořenících směsí :)

I když Brašov je v Rumunsku, tak v Maďarsku je to velmi oblíbené jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Colombo65 Colombo65

29. 12. 2011 20:36

magdalenka:
Děkuji za uvedení složení, já to vyhodil a doplnil bych později po dalším nákupu v Hungary;-);-);-):-K

Eliza Eliza

29. 12. 2011 19:38

Vypadá šťavnatě a chutně:-p:yes:.

magdalenka magdalenka

29. 12. 2011 19:17

Mám pred sebou sáčok spomínanej koreniacej zmesi, totožnú ako je na autorovej fotke, podľa obalu obsahuje: jodizovaná soľ, cesnak, fialová cibuľa, čierne korenie, majoránka, soľ s príchuťou dymu a dymová aróma.
Na obale je aj ďalšia verzia prípravy tohoto jedla.;-)

ivulinka ivulinka

28. 12. 2011 15:29

Podle fota pěkná bašta:yes::yes::yes:

misza misza

28. 12. 2011 07:48

Nádherné foto a určitě moc dobrý recept:yes::yes:

magdalenka magdalenka

27. 12. 2011 23:11

Brassói aprópecsenye :yes: - klasika maďarskej rešaturácie - má kopec obmien a receptov. Pôvodne sa všade pridával cesnak (a často bez cibule ale so slaninou)a majoránka, mletá červená paprika, zrejme aj v recepte uvedená koreniaca zmes ich obsahuje.

Colombo65 Colombo65

27. 12. 2011 18:03

rebeka:
..... b) je správně;-);-);-)

Colombo65 Colombo65

27. 12. 2011 17:12

Koubkova:
Netuším;-)

AniCiz

27. 12. 2011 15:14

:yes:no drobná asi podle velikosti kousků masa..:-S..ale určitě výborná..Taky mně zajímá,kde lze u nás tuto směs dostat?

Jana Pá

27. 12. 2011 15:12

;-):-D:-D:-p:yes:

Koubkova Koubkova

27. 12. 2011 15:07

Dá se to koření něčím nahradit:-?

Bibinka Bibinka

27. 12. 2011 13:58

rebeka: a víš, že tomu názvu jsem se taky divila, ale možná to má být "dobrá" a mě se dobrá zdá:-p
Tak Otíku, dávám ráda 2.boda:yes:

rebeka rebeka

27. 12. 2011 13:00

vážně jsi chtěl napsat "drobná":-O:-? jakože se drobí nebo že je to pokrájené na malé kousky:-?;-)
jinak to vypadá velmi, velmi jedle;-):-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: vepřová pečeně vepřová pečeně na kámen recept vepřová pečeně na kámen recepty z vepřové pečeně vepřová pečeně na kámen recepty vepřová pecene recepty vepřová peceně recept nalozena veprova pecene vepřové peceně naložení vepřové pečeně vepřová pečeně na pánvi co uvařit z vepřové pečeně peceně veprove na kamen brašovské maso vepřové po rumunsku maďarská vepřová pečeně recept na vepřovou pečeni vepřová pečeně recepty pro začátečníky brašovské koření

Suroviny: maso vepřové, koření na vepřové maso, cibule, brambory, kapie, sůl, olej, kmín mletý, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Brašovská drobná vepřová pečeně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pX3Q