 
	
Kuřecí prsa se slaninou a vínem
Recept ještě nebyl hodnocenBalíčky kuřecích prsou v křupavé slanině podáváme s lahodnou krémovou polentou a dušenou růžičkovou kapustou. Zajímavou chuť dodá kuřeti i víno. Toto pěkné jídlo se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			 
	
Balíčky kuřecích prsou v křupavé slanině podáváme s lahodnou krémovou polentou a dušenou růžičkovou kapustou. Zajímavou chuť dodá kuřeti i víno. Toto pěkné jídlo se…
	
			 
	
Růžičková kapusta dělí strávníky na dva tábory. Pokud patříte k těm, kteří ji mají rádi, vyzkoušejte tento snadný a chutný recept. Uvařené špagety doplníme na česneku…
	
			 
	
Lehce spařené kapustičky doplňuje sladkost hrušky, krémová chuť kozího sýra a křupavé ořechy, které dodávají pokrmu neodolatelnou chuť. Tento salát je skvělý jako lehká…
	
			 
	
Tyto šťavnaté pečené kuličky z mletého masa v sobě skrývají křupavé kapustičky. Obě chuti k sobě pěkně ladí a navíc je doplníme zajímavým smetanovým dipem, ochuceným…
	
			 
	
Netradiční kombinace slaniny, růžičkové kapusty a křupavých mandlí zaujme v tomto výborném jídle, které navíc připravíme rychle a snadno. Chutě propojíme bílým vínem a…
	
			 
	
Tato polévka je ideální volbou pro každého, kdo si rád přizpůsobí jídlo podle svých preferencí. Ať už máte rádi výraznější kyselost, jemnější chuť nebo spíše kořeněné a…
	
			 
	
Jemná a vydatná polévka se sladkostí krémové dýně s lehce nahořklým akcentem kapustiček. Díky své vyvážené chuti i vysokému obsahu vitamínů a vlákniny skvěle zahřeje v…
	
			 
	
Šťavnaté kuličky z mletého masa s překvapivou kapustovou náplní, dodají klasickému jídlu nový rozměr. Hodí se k obědu, chutnají k večeři a potěší všechny, kdo mají rádi…
	
			 
	
Pytlík růžičkové kapusty krátce povaříme v osolené vodě tak 3-5min /já je nechala nejdříve trochu rozmrznout/, pak scedíme a necháme odkapat. Mezitím si nakrájíme…
	
			 
	
Očištěnou zeleninu překrájíme na tvary, které se nám líbí, brokolici rozebereme na růžičk. Vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme na skus cca 7 minut. Zeleninu zcedíme…
	
			 
	
Kuřecí vývar: kuřecí skelety (4 ks) vložíme do pekáčku, přidáte rozkrojenou cibuli i se slupkou a vložíme do trouby rozpálené na 230 °C.Pečeme, dokud kostry nezačnou…
	
			 
	
Křupavé růžičkové kapustičky pečené s křehkými plátky mandlí a zlatavou parmazánovou krustou tvoří lahodnou kombinaci chutí. Tento chutný pokrm je ideální jako lehký…
	
			 
	
Červenou čočku jsem v hrnci osolila, opepřila, zalila vodou (do násobku výšky čočky) a nechala za občasného míchání vařit, dokud se voda pomalu nevyvařila, čočka…
	
			 
	
Den dopredu, vypitvanu sliepku dobre ocistime, umyjeme. Udenu krkovicku uvarime. Pripravime si plnku : Uvarenu a vychladnutu udenu krkovicku pomelieme v robote na…
	
			 
	
Na pánev nalijte javorový sirup, přidejte ocet a za stálého míchání 10 minut povařte. Odstavte z tepla a vmíchejte hořčici. Vepřovou panenku nakrájejte na 8 plátků,…
	
			 
	
Mleté maso ochutíme solí, pepřem a grilovacím kořením, můžeme přidat i česnek. Pořádně propracujeme rukama a rozprostřeme na pečící papír (asi 1cm vysoká vrstva). Poté…
	
			 
	
Maso rozřežeme na porce. Oloupané brambory oškrábeme, opláchneme a překrojíme na půlky. Cibuli nakrájíme na tenké půlměsíčky a česnek na tenké plátky. Z růžičkové…
	
			 
	
Zeleninu očistíme, omyjeme. Z kukuřice oloupeme zrna - lze i uvařit a oloupat, nebo použít sterilovaná zrna. Z každého druhu zeleniny si odložíme asi třetinu stranou na…
	
			 
	
Zeleninu nakrájíme - růžičkovou kapustu pouze rozpůlíme, a vše restujeme na lžíci sádla. K restované zelenině přidáme ovesné vločky. Poté vše zalijeme vodou, osolíme a…
	
			 
	
1) Troubu si necháme rozehřát na 200°C. 2) Kapustičky necháme 5 minut povařit. 3) Mezitím si na másle osmažíme anglickou slaninu. O chvíli později přidáme žampiony a…
	
			 
	
Bůček nakrájíme na kostky a podlitý osolenou vodou ho udusíme. Ve větším hrnci osmahneme na tuku kolečka cibule, přidáme půlené kapustičky, bůček a kostky brambor.…
	
			 
	
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Přidáme všechnu zeleninu a houby pokrájené na drobné kousky a zalijeme vodou tak, aby sahala asi 1 cm nad zeleninu. Přidáme…
	
			 
	
Do hmoždíře nasypeme pažitku, ořechy, parmezán a trochu soli. Utřeme pastu, kterou rozředíme olejem. Kapustu podusíme doměkka a obalíme ji v pestu.
	
			 
	
Na malém množství oleje osmažíme nakrájenou cibuli, dáme fazole, zalijeme zeleninovým vývarem a vaříme, přivedeme k varu a přepneme na co nejmenší teplotu. Zatím si…