Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobása - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rychlé fazole z jednoho hrnce

Rychlé fazole z jednoho hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji zpěníme cibuli a přidáme opéct klobásky. Až budou klobásky opečené, přidáme slaninu, česnek nakrájený na plátky, žampiony, zeleninu a podlijeme vývarem. …

Fazolový guláš s bramborem

Fazolový guláš s bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibuli osmahneme na sádle, přidáme slaninu na kostičky, restujeme, přidáme maso na kostky, mletou papriku. Zalijeme podle potřeby vodou, dusíme.Vaříme, když je maso…

stemberkap

60 min

Kapustový guláš

Kapustový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kapustu nakrájíme na proužky, cibuli na drobno. Kapustu, klobásu a brambory zalijeme vodou tolik, aby byla zároveň s kapustou. Okořeníme a vaříme do poloměkka.Mezitím…

Kroupová polévka s mletým masem

Kroupová polévka s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso opečeme v hrnci, vařečkou ho rozdělujeme, aby z něj nebyly velké hrudky. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásku a když trochu pustí šťávu, přidáme krájenou…

Gismousek

30 min

Špízová směs s bramborem

Špízová směs s bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sádlem vymažeme pekáček. Na dno poskládáme plátky slaniny. Maso nakrájíme na větší kostky, osolíme a vložíme do pekáčku. Další ingredience dáváme po vrstvách. Česnek…

webmonster

180 min

Drůbeží plněná sekaná

Drůbeží plněná sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mleté maso ochutíme solí, prolisovaným česnekem a kořením, přidáme vajíčko a strouhanku. Vše propracujeme a rozprostřeme na potravinářskou fólii. Poklademe plátky…

RubyRom

210 min

Skotské vejce

Skotské vejce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z klobás vymačkáme masovou směs, osolíme a opepříme. Přidáme hořčici, nasekanou pažitku, petržel i lístky šalvěje. Vše propracujeme do kompaktní hmoty.Vajíčka, které…

mojetara

35 min

Staročeská dobrota

Staročeská dobrota

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Předvařený hrách si připravíme podle návodu na obalu. Osolíme až těsně před dovařením. Když je hrách měkký, slijeme vodu, odstavíme a necháme přikrytý, aby nevychladnul.…

Kroupovka

50 min

Vepřová rolka

Vepřová rolka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Plecko nařežeme tak, aby nám vznikl krásný plát masa, který z obou stran naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany pomažeme plnotučnou hořčicí. Na tu pak naklademe…

Tonely

150 min

Čočková polévka s klobásou

Čočková polévka s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Čočku propereme, dáme do hrnce s očištěnou a pokrájenou mrkví a celerem, přidáme bobkový list, zalijeme vodou (vývarem) a dáme vařit. Asi po čtvrthodině přidáme…

recepty73

50 min

Vepřové roládky na zelenině

Vepřové roládky na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Váleček z kýty si rozřízneme na plátek,osolíme,popepříme,pomažeme hořčicí a křenem,položíme na tenko nakrájeným poličanem,na proužky nakrájenou klobásou,na proužky…

Vepřová líná směs - špíz

Vepřová líná směs - špíz

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vše rozkrájíme na větší kousky, čtverečky, kolečka. Vložíme do pekáčku, nejlépe s víkem. Pokud víko není, použijeme k pozdějšímu zakrytí alobal.Přidáme koření, množství…

Greneia

10 min

Gemerské koule

Gemerské koule

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zemiaky nastrúhame na jemno (ako na bramboráky), pridáme na kocky nakrájané rohlíky, údeninu, sekané škvarky, vajce a ochutíme prelisovaným cesnakom (nešetriť), soľou,…

Brambory s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Zemiaky uvaríme v šupke a olúpeme. Nakrájanú cibuľu opražíme na troške oleja, pridáme kapustu a na prúžky nakrájené papriky, osolíme, okoreníme a podusíme asi 20 minút…

Sekaná po sedmitisíciosmistétřetí

Sekaná po sedmitisíciosmistétřetí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V misce namočíme do trochy mléka na kostičky nakrájené rohlíky a necháme je nasáknout. Do velké mísy dáme oba balíčky mletého masa, sůl a pepř podle chuti, jednu opravdu…

Bigos pana Tadeusza

Bigos pana Tadeusza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Přípravu bigosu začínám večer před dnem vaření. Začnu namočením hub do menšího množství vody. Potom je lehce povařím a dám do hrnce i s vodou ve které byly povařeny.Na…

1 9 10 11 12 13 32

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli