

Bílá fazolová polévka s klobásou
Suroviny 4 porce
- 1 l uzeného vývaru
- 1 kuřecí klobása se sýrem
- 1 konzerva fazolí ve slaném nálevu
- 1 mrkev
- 1 cibule
- bobkový list
- ½ lžíce hladké mouky
- 100 ml mléka
- sůl
Postup přípravy receptu
V uzeném vývaru povaříme jemně nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájenou mrkev a bobkový list.
Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a konzervu fazolí.
V mléce rozmícháme mouku a za stálého míchání přilijeme do polévky. Pokud je potřeba, dochutíme solí. Necháme cca 5 minut povařit.
Poznámka od kuchařky
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Bílá fazolová polévka s klobásou
K receptu nejsou žádné komentáře.