Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřová plec na česneku

Vepřová plec na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a vetřeme česnek. V hlubší pánvi rozpustíme sádlo a slaninu. Přidáme cibuli a smažíme do zlaté barvy. Přidáme maso,…

Pivní rohlíky

Pivní rohlíky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rohlíky s pivem mají nezaměnitelnou chuť, jsou vláčné uvnitř a křupavé na povrchu. Vyzkoušejte si je doma upéct sami, třeba zrovna podle tohoto receptu. Nezapomeňte…

Ivace64

42 min

Zapečený bramborák

Zapečený bramborák

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Základ z klasických voňavých bramboráků s přídavkem vajec, šunky a dalších i ostřejších pochutin. To vše se zapečením dokřupava pod grilem stane luxusní večeří i pro…

mika59

50 min

Vinná klobása trochu jinak Videorecept

Vinná klobása trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vinnou klobásu si dopřáváme ke štědrovečerní večeři a povětšinou smaženou. Vyzkoušejte ji však připravit trochu jinak, pečenou na lůžku ze zelí, brambor a jablek.…

Jikotka

60 min

Paprikové domácí klobásy

Paprikové domácí klobásy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso nameleme dle receptury. Přidáme potřebné přísady a vše pořádně promícháme. Necháme hodinku odpočinout a plníme do střev. Délka klobásy je individuální.Poté klobásy…

Frankfurtská polévka s fazolemi

Frankfurtská polévka s fazolemi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Klasickou frankfurtskou polévku zná snad každý z nás, vyzkoušejte ji ale obměnit přidáním fazolí z konzervy. Její chuť tak získá nový rozměr a polévka ještě lépe zasytí…

mika59

40 min

Sterilované zelí se slaninou

Sterilované zelí se slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelí je často opomíjená surovina, která obsahuje plno vitamínů a látek prospěšných pro zažívací systém. Můžeme je upravit na mnoho způsobů, jedním z nich může být zelí…

kucerova45

40 min

Šlehaná a jemná kuřecí sekaná

Šlehaná a jemná kuřecí sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Mleté maso smícháme s uvedenými ingrediencemi a ponorným mixérem vyšleháme dohladka. Mokrou rukou uděláme velkou šišku sekané.Šišku sekané zabalíme do alobalu a vložíme…

Sterilované dýňové zelí

Sterilované dýňové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Podzimní chuť nasládlé dýně si můžete užít po celý rok. Sterilované dýňové zelí je perfektní obměnou za klasické zelí a jeho chuť vás opravdu příjemně překvapí. Je to…

BlanikM

110 min

Hluchec

Hluchec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Slaná bramborová buchta, vonící po majoránce, česneku a slanině, to je hluchec. Skutečné rodinné stříbro, které si můžete připravit i vy, a to snadno podle následujícího…

Hanna

65 min

Zelná polévka

Zelná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na přípravu této výborné polévky použijeme hlávkové zelí. Osmaženou cibuli zasypeme paprikou, nakrájeným zelím, ochutíme kmínem. Po chvíli vaření přidáme brambory a…

tejaja

40 min

Recept na segedínský guláš III

Recept na segedínský guláš III

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Segedínský guláš je vydatný a voňavý pokrm, který spojuje křehké vepřové maso, kysané zelí a jemně pikantní smetanovou omáčku. Tento oblíbený recept maďarského původu si…

Denisa

60 min

Vuřt guláš

Vuřt guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme ji na tuku. Poté co cibule zesklovatí ji zasypeme sladkou paprikou. Přidáme na kostičky nakrájený salám a orestujeme. Pak vsypeme…

neamy

30 min

Krůtí a kuřecí výpečky

Krůtí a kuřecí výpečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zpravidla pod pojmem výpečky si představíme maso tučné a vepřové. V tomto receptu vás jistě osloví o poznání dietnější verze výpečků z krůtího a kuřecího stehna. Díky…

Jikotka

80 min

FRIKO z jižních Čech

FRIKO z jižních Čech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Syrové brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky o velikosti 10-15 mm, dáme vařit do osolené vody tak aby byly ponořené.Přidáme koření v sítku, nebo nadrcené v hmoždíři …

Vaclav Fronek

30 min

Moravský vrabec

Moravský vrabec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Až ucítíte z trouby vůni Moravského vrabce, už se vám budou sbíhat sliny! Ať ho budete jíst jen s chlebem a okurkou, nebo si k němu uvaříte knedlík se zelím, v každém…

Krkonošské kyselo podle Romana Pauluse

Krkonošské kyselo podle Romana Pauluse

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Krkonošské kyselo patří mezi krajové specialiy Podkrkonoší. Polévka z chlebového kvásku, hub a brambor má specifickou nakyslou chuť a je velmi oblíbená. Pro bohatší chuť…

Moanka

45 min

1 9 10 11 12 13 148