Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Staročeská couračka Videorecept

Staročeská couračka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční polévka s kysaným zelím, slaninou, bramborami a cibulí nám možná připomene dětství u babičky. Úplně nejlepší je s domácím zelím. Couračku zahustíme máslovou…

hosta

60 min

Smažené tvarůžky Videorecept

Smažené tvarůžky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Mezi dvě kolečka tvarůžků vložíme jeden plátek salámu.Zpevníme párátkem, obalíme v trojobalu a usmažíme dozlatova.Oškrábané brambory uvaříme v osolené vodě doměkka…

Zelí z červené řepy

Zelí z červené řepy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Řepu oloupeme a v mixéru nastrouháme nahrubo.Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.V hrnci rozehřejeme olej a cibuli na něm osmažíme dosklovita. Přidáme nastrouhanou řepu,…

Cejn velký do křupava pečený

Cejn velký do křupava pečený

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cejna vykucháme, očistíme od šupin a uřízneme opatrně dva filety, kde ale ponecháme žeberní kosti. Odřízneme ploutve a ještě opětovně dočistíme. Filety cejna osolíme a…

Colombo65

45 min

Domácí chléb II.

Domácí chléb II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Křupavý, měkký, nadýchaný, voňavý a zcela domácí - to jsou všechna pojmenování, která můžete chlebu z tohoto receptu dát. Suroviny se vloží do pekárny a ta již pracuje…

JanaDorazinova

180 min

Pivní bramboráky

Pivní bramboráky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Receptů na bramboráky jsou stovky. Každá kuchařka pokládá ten svůj za nejlepší a taky záleží na zvyku každého z nás. Přesto je dobré si občas zkusit něco nového, co vás…

mika59

30 min

Vepřová pečeně

Vepřová pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

Maso omýt a osušit, slaninu a šunku nakrájet na obdélníčky. Do masa udělat podélné zářezy, cca 1,5 cm hluboké, vzdáleněji od sebe. Do zářezu vložit slaninu a šunku a…

zuzanashop

150 min

Polévka koprová - kulajda

Polévka koprová - kulajda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tato výborná kulajda vás zasytí i zahřeje. Cibulovou jíšku zalijete vodou, přidáte houby, brambory a čerstvý kopr. Po uvaření polévku zahustíte, přilijete smetanu a…

Amuse-bouche z listového těsta Videorecept

Amuse-bouche z listového těsta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pokud připravujete slavnostnější večeři, nesmí v žádném případě chybět amuse bouche. Maličký předkrm, který by měl nabudit chutě na další pokrm, například z listového…

Dooga

30 min

Myslivecký guláš

Myslivecký guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Myslivecký guláš je syté a výrazně kořeněné jídlo, které voní lesem, divočinou a poctivou domácí kuchyní. Připravuje se nejčastěji ze zvěřiny, jako je srnčí, kančí nebo…

yanull

120 min

Rybí filé na zelenině

Rybí filé na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na malé lžičce oleje restujeme zeleninu s na plátky nakrájeným česnekem a po cca 3 minutách ji malinko podlijeme vodou. Rybí filé si osušíme,mírně osolíme, pokapeme…

Pečené sýrové bramboráčky

Pečené sýrové bramboráčky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Asi těžko bychom hledali někoho, kdo by nemiloval dokřupava osmažený bramborák. Nepotřebujete žádné zvláštní dovednosti ani suroviny a přesto vždy potěší. Tentokrát…

mika59

35 min

Plzeňský guláš

Plzeňský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V kastrole rozškvaříme špek, přidáme nakrájenou cibuli a sádlo a opečeme do hněda. Přidáme na kostky nakrájené maso, sůl, pepř a orestujeme. Přidáme papriku, gulášové…

RubyRom

75 min

Houbové topinky

Houbové topinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Voňavé houbové topinky jsou vynikající kombinací křupavého chleba a lahodné houbové směsi se smetanou, česnekem a kapkou hořčice. Ideální jako odměna pro velké i malé…

mika59

30 min

Houbový guláš s klobásou

Houbový guláš s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Houby očistíme a nakrájíme na větší kousky. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno. Rozehřejeme sádlo a cibuli orestujeme dozlatova.Přidáme nakrájenou klobásu, protlak,…

Ryzce na kmíně s křupavou bagetkou

Ryzce na kmíně s křupavou bagetkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Kuchyňská úprava ryzců je omezená, nejvíce se nakládají do láku, naložené v oleji s kořením se považují za delikatesu. Ryzce mají tužší konzistenci, proto se jen pečou…

veganotic

25 min

Žampionovo-bramborová polévka

Žampionovo-bramborová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jednoduchá a chutná polévka, co zasytí každého hladovce. Orestované žampiony spolu s brambory uvaříme ve vývaru a dochutíme je netradičně čtverečkem taveného sýra.…

ivulinka

50 min

1 8 9 10 11 12 148