Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pečené krůtí maso s broskví

Pečené krůtí maso s broskví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Pečená krůtí stehna s rýží a kompotovanými broskvemi kombinují sladké a slané chutě. Voňavé maso s česnekem a kmínem, upečené dozlatova a podávané s dušenou rýží a…

tiktak

95 min

Paštika s rebarborovým rozvarem

Paštika s rebarborovým rozvarem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Spojení jemného masového základu s lehce sladkokyselým rebarborovým přelivem vytváří nevšední gurmánský zážitek, který potěší každého milovníka originálních chutí.…

Handour

75 min

Šmakoun na hříbkách

Šmakoun na hříbkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Šmakoun na hříbkách je lehký a výživný pokrm s klasickou chutí. Orestovaný šmakoun s cibulkou, zeleninovým vývarem, smetanou a kapkou láku z okurek vytváří jemnou omáčku…

Steaky z kapra

Steaky z kapra

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kapří maso nemusí patřit jen na štědrovečerní stůl. Připravte si ho ve formě šťavnatých steaků, které překvapí jemnou chutí a křupavou kůrkou. Skvěle se hodí k bramborám…

Handour

45 min

Štika na houbách a zázvoru

Štika na houbách a zázvoru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Šťavnatá štika, marinovaná v olivovém oleji se zázvorem, kmínem a paprikou, doplněná dušenými houbami se sójovkou. Podává se s voňavými bramborovými hromádkami z másla,…

hanahcotton

80 min

Závitky z kysaných zelných listů

Závitky z kysaných zelných listů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jemné zelné listy ukrývají šťavnatou masovou náplň, která se při pečení krásně propojí s vůní česneku a koření. Tradiční pokrm inspirovaný domácí kuchyní střední Evropy,…

Jenda1

130 min

1 87 88 89