Bryndzová polévka s květákem a pórkem
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 822 kJ / 1 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,33 g |
Tuky | 68,27 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 91,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na závěr můžete dosolit a opepřit. Se solí opatrně. Bryndza je sama o sobě dost slaná, vývar a brambory také. Vývar můžete použít i kuřecí.
Tenhle recept jsem stvořil když už jsem byl přejedený bryndzových halušek či pomazánek a přesto jsem měl chuť na bryndzu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 8 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 9 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Suroviny: květák, pórek, brambory, vývar zeleninový, smetana ke šlehání, brynza, máslo, olej, kmín drcený, koření garam masala, sůl, nať petrželová, pažitka
Bryndzová polévka s květákem a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JGkK
0 názorů