Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bryndzová polévka s květákem a pórkem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

12. 1. 2022 23:10

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 345 kJ / 1 039 kcal
Bílkoviny36,08 g
Tuky56,77 g
Vláknina11,67 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,92 g
Sacharidy89,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Na závěr můžete dosolit a opepřit. Se solí opatrně. Bryndza je sama o sobě dost slaná, vývar a brambory také. Vývar můžete použít i kuřecí.

Tenhle recept jsem stvořil když už jsem byl přejedený bryndzových halušek či pomazánek a přesto jsem měl chuť na bryndzu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Suroviny: květák, pórek, brambory, vývar zeleninový, smetana ke šlehání, brynza, máslo, olej, kmín drcený, koření garam masala, sůl, nať petrželová, pažitka

TopRecepty.cz

Bryndzová polévka s květákem a pórkem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JGkK