Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření Nové koření - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jelení ragú

Jelení ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Špek nakrájíme na malinkaté kostičky (lépe se vypeče). Mrkev očistíme a nakrájíme na tenčí půlměsíčky, petržel a celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Obě…

Kečup z papiňáku

Kečup z papiňáku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rychlý a chutný domácí kečup připravený v papiňáku vás překvapí svou jednoduchostí a intenzivní chutí. Tento kečup, plný čerstvých rajčat a voňavého koření, je skvělou…

Anna Kocikova

50 min

Kotaskovic utopenci

Kotaskovic utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

V hrnci smícháme 15 lžic vody ( 1,5 dl ), 5 lžic octa, 4 lžíce oleje, 4 lžíce worčestru, 2 lžíce hořčice, 5 celých kuliček pepře, 1 bobkový list, 1 nové kořeni, malou…

mikotas

60 min

Kachní kaldoun

Kachní kaldoun

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Kachní kaldoun je tradiční svatomartinská polévka. Spotřebujeme do něj všechny zbytky z kachny, které nepoužijeme k pečení. Základem této polévky je tudíž silný vývar z…

KatharinaK

200 min

Sulc z vepřových nožek

Sulc z vepřových nožek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Domácí sulc je dobrůtka. Je za pár korun a trochu práce. Výsledek je tradiční pokrm, který ale na stole nadělá spoustu parády i chuťových zážitků. Potřebujete k němu jen…

Anna Kocikova

150 min

Poctivá fazolačka Videorecept

Poctivá fazolačka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud máte chuť na vydatnou polévku, která vás zahřeje, uvařte fazolovou polévku s klobáskou. Je plná bílkovin, proto dobře poslouží i jako hlavní jídlo. Ať už si ji…

mika59

65 min

Výborná rajská omáčka

Výborná rajská omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Přestože mnozí považují rajskou omáčku za stálici české kuchyně, její kořeny sahají do Itálie, odkud pocházejí nejlepší rajčata. Někdo jí miluje s masovými kuličkami,…

Rajská omáčka s hovězím masem

Rajská omáčka s hovězím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Tento pokrm spojuje šťavnaté kousky kvalitního hovězího masa s bohatou omáčkou, která je plná sladké a pikantní chuti rajčat. Jako přílohu zvolte houskový knedlík, nebo…

ilyria

100 min

Vepřové koleno sous-vide

Vepřové koleno sous-vide

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Opravdový majstrštyk s vepřovým kolenem najdete v tomto receptu. Maso naložené v solném roztoku je poté namarinováno a v úpravě sous-vide pomalu vařeno. Nakonec. je…

Kocmax

2120 min

Jednoduchá kulajda

Jednoduchá kulajda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kulajda je tradiční česká polévka, která láká svou krémovou konzistencí i výraznou chutí hub a kopru. Ať už máte po ruce čerstvé nebo sušené houby, tuto lahůdku…

hemriettas

85 min

Nakládaný romadur

Nakládaný romadur

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Romadury nakrájíme na silnější plátky. Cibuli a česnek nakrájíme najemno.Do misky dáme asi 2 polévkové lžíce mleté papriky a 1 kávovou lžičku drceného kmínu, promícháme…

Svíčková z vepřového

Svíčková z vepřového

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

Libové vepřové maso odblaníme, prošpikujeme, osolíme, opepříme a celé potřeme olejem. Pak jej dáme na chvíli do chladu a připravíme ostatní suroviny.Očistíme kořenovou…

Pivovarský bůček

Pivovarský bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Bůček nakrájíme na na porce tlusté asi 1cm, naklepeme, osolíme. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso a opečeme. Podlijeme vývarem a přidáme utřený česnek se solí,…

Zelňačka z kysaného zelí

Zelňačka z kysaného zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 3,6

Nejprve uvařte na kostičky nakrájené, oloupané brambory.Poté dejte do hrnce zelí i s nálevem, zalijte ho vývarem (200 ml) a nechte vařit na mírném plamenu cca 10 minut…

1 6 7 8 9 10 103