Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření Nové koření - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kuře á la bažant

Kuře á la bažant

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Porce pečeného kuřete s divokým kořením jsou na přípravu velmi jednoduché a chutnají prostě božsky. Slušet jim to bude s bílým i červeným zelím a bramborovým knedlíkem.…

santa

90 min

Nakládaný bůček Videorecept

Nakládaný bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřové maso má v české kuchyni své pevné místo a je pro to dobrý důvod. Třeba takový česnekem provoněný bůček na čerstvém chlebu, s hořčicí a kyselými okurkami, vás…

Anna Kocikova

80 min

Pomalu pečené vepřové v mrkvi

Pomalu pečené vepřové v mrkvi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Šťavnaté vepřové maso, pomalu pečené s kořenovou zeleninou, získá bohatou chuť a jemnost, která se rozplývá na jazyku. Sladká mrkev dodá pokrmu příjemnou karamelovou…

mika59

140 min

Rajská omáčka z rajských

Rajská omáčka z rajských

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rajská omáčka, to je poklad české kuchyně. Důležité je mít na vaření kvalitní suroviny a kvalitní maso. Pokud si chcete opravdu pochutnat, nelze nic uspěchat, ani…

Gregusa

120 min

Vepřová plec na halali

Vepřová plec na halali

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Smetanové zeleninové omáčky jsou stálice naší kuchyně. Oblíbené a velmi často připravované. Jejich přípravu můžete zjednodušit použitím vyladěné koupené sterilované…

Dokonalá zelňačka

Dokonalá zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Pokud máte rádi husté a vydatné polévky, pak vyzkoušejte tento vyladěný recept. Najdete v něm spoustu zelí a brambor, dobrou klobásu a pálivá paprika Vás trošku polechtá…

La Furi Roja

60 min

Myslivecký guláš

Myslivecký guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Myslivecký guláš je syté a výrazně kořeněné jídlo, které voní lesem, divočinou a poctivou domácí kuchyní. Připravuje se nejčastěji ze zvěřiny, jako je srnčí, kančí nebo…

yanull

120 min

Sváteční vývar z jeleních žeber

Sváteční vývar z jeleních žeber

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Jelení žebra dáme do většího hrnce a zalijeme studenou vodou a pomalu na mírném ohni přivedeme k varu. Jakmile se na hladině objeví pěna ze sražené bílkoviny tak tuto…

Colombo65

150 min

Čínská kuřecí polévka

Čínská kuřecí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Poctivý, silný kuřecí vývar podávaný s obraným kuřecím masem, mrkví, pórkem, hráškem a čínskými nudlemi vás zasytí, zahřeje a navíc si na něm pochutnáte. Příprava vývaru…

Kristyna763

120 min

Houbová omáčka s hovězím masem

Houbová omáčka s hovězím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lesy již pomalu začínají vonět rostoucími houbami. Nevíte jak je zužitkovat? Vsaďte na smetanovou houbovou omáčku s hovězím masem, kterou můžete podávat s rýží nebo…

Boreas

195 min

Česká svíčková na smetaně

Česká svíčková na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Svíčková na smetaně patří mezi české národní poklady. Připravte rodině a blízkým tradiční a léty prověřený pokrm s křehkým a šťavnatým hovězím masem, vynikající omáčkou…

MiskaM

160 min

Svíčková z pomalého hrnce

Svíčková z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Co rodina, to recept na svíčkovou omáčku. Přesto, nebo právě proto, je dobré občas zkusit uvařit jinou variantu. Příprava v pomalém hrnci zajistí perfektně měkké maso a…

MiskaKulicka

300 min

Hovězí na červeném víně

Hovězí na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud chcete rodinu překvapit něčím výjimečným, připravte hovězí na červeném víně. Pomalu dušené maso na kořenové zelenině je krásně šťavnaté a plné chutí. Červené víno…

Veruncicka

95 min

Rajská omáčka od maminky

Rajská omáčka od maminky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Další z variace receptů na domácí rajskou omáčku. Někdo ji třeba moc nemusí, jiní ji naopak milují. Ať už s knedlíkem, nebo těstovinami, tato dobrota by v jídelníčku…

kucharicek Remy

210 min

Huspenina

Huspenina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Kolena vložíme do vody, aby byla zcela ponořená, přidáme sůl, koření a uvaříme je doměkka.Uvařené maso nakrájíme na kousky, kůži pomeleme na jemném kolečku, vše…

RH-12

60 min

Zelňačka, jak ji máme rádi

Zelňačka, jak ji máme rádi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vůně kysaného zelí, kousek klobásy a trocha brambor – tradiční česká zelňačka je polévka, která zahřeje tělo i duši. Její jemně kyselá chuť je neodmyslitelnou součástí…

piskaa

40 min

1 7 8 9 10 11 102

Naposledy jste si prohlédli