Krkovička na pivu
Recept ještě nebyl hodnocenNakrájet vše, co se dá, na proužky. Maso na plátky (pokud už nejsou koupené plátky).Do pekáče dáme trochu oleje. Pak cibuli, pórek, jarní cibulku, žampiony a česnek. Na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nakrájet vše, co se dá, na proužky. Maso na plátky (pokud už nejsou koupené plátky).Do pekáče dáme trochu oleje. Pak cibuli, pórek, jarní cibulku, žampiony a česnek. Na…
Nejdříve si očistím žampiony, které překrojím napůl a poté krájím na plátky. Dále si najemno nakrájím cibulku a česnek. Cibuli zpěním na másle, poté přidám žampiony,…
Do opláchnutého a osušeného kuřete vetřeme utřený česnek se solí, mletý pepř a koření chilli. Takto připravené kuře vložíme do pekáče na rozehřátý olej, podlijeme…
Brambory rozpůlíme podélně na půl, posolíme, okořeníme a dáme do trouby opéct. Lososa trochu posolíme a dáme péct na trošce oleje do remosky. Dip: Nakrájíme cibulku…
Z uzeného uděláme vývar, vyndáme maso, vložíme zeleninu, kterou uvaříme do měkka. Zeleninu rozmixujeme, vložíme maso rozkrájené na kousky, vločky, bujony, chvíli…
Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Do hrnce (můžete použít tlakový jako já nebo pomalý hrnec) dáme lžíci oleje, osmahneme jemně nakrájenou cibuli, rychle na…
Srdcia krátko obvaríme a pokrájame. Vo veľkej panvici speníme na olivovom oleji nadrovno posekanú cibuľu, pridáme srdce, pokrájanú mrkvu, brokolicu, karfiol, zeler a…
Dám vařit těstoviny a mezitím očistím a nakrájím zeleninu, přidám houby, kukuřici a čerstvý hrášek, poté omyji a na jemno nakrájím bylinky.Omyji a případně pokrájím…
Dám vařit těstoviny a mezitím očistím a nakrájím zeleninu, přidám houby, kukuřici a čerstvý hrášek, poté omyji a na jemno nakrájím bylinky.Omyji a případně pokrájím…
Očištěnou zeleninu pokrájíme na nudličky nebo plátky, žampiony na klínky, česnek nasekáme na drobno, slaninu na nudličky nebo kostičky.V pánvi rozpálíme trochu oleje a…
Kuře připravíme tak, že uděláme směs koření, do směsi vymačkáme čtvrtku citronu, s touto směsí potřeme celé kuře. Kuře dáme na pekáč a naplníme čtvrtkou citronu…
Směs na masové kuličky spojíme a vytvarujeme cca 2-3 cm kuličky odložíme je bokem.Do vyšší nádoby přendáme všechny ingredience na toskánská rajčata a vše důkladně…
Z kapustových nebo zelných listů opatrně seřízneme silnější středy, aby se dobře po naplnění rolovaly závitky. Listy není nutné spařovat.Starší pečivo (housky, rohlíky,…
Očistíme houby i cibuli a nasekáme nadrobno. Šunku nakrájíme na nudličky. V pánvi na rozpáleném oleji zpěníme cibuli a přidáme šunku i houby a orestujeme. Přidáme…
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme. Naložíme do oleje a kořenící směsi, přidáme trochu solamylu a česnek. Necháme několik hodin nebo den odležet v ledničce…
Plátky hovězího masa omyjeme a naklepeme. Pořádně nasolíme a opepříme.Smícháme ingredience na marinádu. Připravené maso vložíme do marinády a dáme na noc uležet v…
Brambory klasicky oškrábeme a uvaříme v osolené vodě. Mezitím nakrájíme slaninu s krkovičkou a rozpálíme troubu na 180°C. Vejce s mlékem rozkvedláme.Pekáč vymažeme…
Začneme tím, že zapneme troubu na 150°C a připravíme dvě misky. Oddělíme bílky od žloutků.Žloutky rozšleháme s krémovým sýrem. Do bílků přidáme sodu se špetkou soli a…
Chcete-li vyrobit sladké bramborové pyré, polovinu sladké brambory na polovinu nakrájejte. Umístěte na plech na pečení a pečte při teplotě 190 °C po dobu 25-30 minut…
Hovězí maso uvaříme, část vhodnou na nakrájení plátečků necháme vychladnout a uložíme do lednice. Když chceme maso použít, nakrájíme ho ostrým nožem na teninké plátky.…
Do hrnce dáme cukr, který necháme zkaramelizovat na tekutý karamel. Necháme jen chvílí vychladnout a podlijeme 1 l pitné vody. Přidáme všechno koření a vaříme 30 minut,…
Očistíme zemiaky, budeme potrebovať 0,5kg. Dáme ich uvariť. Medzi tým ako sa varia zemiaky, pripravíme rybku. Pekáč polejeme olivovým olejom, naň poukladáme rybku,…
Maso nakrájíme na větší špalíky, naložíme s olivovým olejem, trochou provensálského koření, solí a Pašeráckým kořením. Necháme v lednici několik hodin, nejlépe přes noc…
Rajčata nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme.Připravená rajčata obalíme v hladké mouce, do které vmícháme pikantní koření.Pak obalíme ve vajíčku a strouhance a opečeme…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Lahodný bílý chřest s šunkou a bolzanskou omáčkou. Tradiční recept ze severní Itálie si zamiluje každý gurmet
Párek v rohlíku by bez ní nebyl to pravé. Víte, co má hořčice společného s ředkvičkou?
Kouzlíme s piškoty: Tři nejlepší recepty na nepečené moučníky, které zvládne každý