Rychlé třešňové řezy v remosce
Recept ještě nebyl hodnocenRemoska je doslova neocenitelným pomocníkem v kuchyni. Využijete ji pro přípravu jak slaných pokrmů, tak i moučníků. Za necelou hodinu zvládnete v remosce připravit…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Remoska je doslova neocenitelným pomocníkem v kuchyni. Využijete ji pro přípravu jak slaných pokrmů, tak i moučníků. Za necelou hodinu zvládnete v remosce připravit…
Voňavé, měkké a lehce hříšné sousto, které spojuje šťavnatá jablka, aromatické koření a dotek alkoholu. Tyto rustikální pečené dobroty připomínají domácí sušenky, ale s…
Cuketová bábovka s čokoládou je dokonalým spojením zdraví a hříšné chuti. Tento neobvyklý dezert překvapí svou vláčností a bohatou čokoládovou chutí, zatímco nastrouhaná…
Máte doma trochu přezrálé banány a nevíte, co s nimi? Vyzkoušejte tuto snadnou bábovku s čokoládovými pecičkami. Její příprava je velmi snadná, veškeré suroviny stačí…
Cuketová bábovka je jednoduchý moučník, který zvládnete z pár základních surovin. Cuketa bábovku zvláční, skořice dodá chuť, a vše je hotové bez složitého pečení. Skvělý…
Jednoduché, univerzální těsto je hotové za pár minut a zvládne ho i začátečník. Podle potřeby či nálady jej upečeme v dortové nebo bábovkové formě. Nebo ho rozprostřeme…
Hrníčková bublanina s broskvemi je rychlý a osvědčený recept, který zvládne každý. Stačí pár základních surovin, zralé ovoce a chvilka času. Výsledkem je voňavý, vláčný…
Rychlá, jednoduchá a přesto neodolatelně dobrá. Stačí pár surovin, chvilka času a na stole máte vláčný moučník plný jablek, skořice a jemné vůně čokolády. Ideální, když…
Klasika, která nikdy nezklame. Voňavý mřížkový jablečný koláč s křehkým těstem a šťavnatou jablečnou náplní. Tradiční dezert připomíná babiččinu kuchyni a skvěle chutná…
Vláčný hruškový špaldový perník krásně voní po jemném perníkovém koření a je plný slaďoučkých hrušek. Je ideální ke kávě nebo čaji, a přitom díky špaldě a proteinu…
Těsto: Pečlivě oddělíme žloutky a bílky. Z bílků vyšleháme tuhý sníh přidáme cukry a žloutky, přimícháme mouku smíchanou s kypřícím práškem prosetou pres jemný cedník…
Zo surovín si upečieme 2 pláty piškótového cesta.Piškótu pečieme pri 160 stupňoch 15-20 minút. Zmäkknuté maslo vymiešame s práškovým cukrom. Uvaríme si čokoládový…
Vše zamícháme, abychom v těstě neměli žádné pucky a poté do formy, vytřené olejem a posypané hrubou moukou, hmotu nalijeme.Trošku jí ale necháme v míse a zamícháme do…
Připravíme ovoce, umyjeme a vypeckujeme. Mléko a vejce prošleháme metličkou a přidáváme všechny zbývající suroviny. Zamícháme hladké těsto, malinko hustší než na…
Smícháme mouku s cukrem, práškem, skořicí a solí. Přidáme vejce a nastrouhaný tuk. Vše zpracujeme do hladkého těsta.Těsto rozdělíme na poloviny a z každé uděláme váleček…
Předehřejte troubu na 175 °C. Plech vyložte pečícím papírem. Vyšlehejte bílky s kypřícím práškem do sněhu.V misce prošlehejte žloutky, krémový sýr, sůl, bylinky (u…
Na vále vypracujeme těsto, které pak rozvalujeme. Vykrajujeme různé tvary a skládáme na plech vyložený pečícím papírem. Hustě sypeme vanilkovým cukrem a poté pečeme při…
Vše rozmixujeme.Na pánvi smažíme.Pak už jen zdobíme a podáváme.
Vejce chvilku šleháme s cukrem do pěny, pak přišleháme rum a smetanu. Nakonec do vyšlehané směsi vmícháme mouku smíchanou s kypřícím práškem. Z čokolády si odložíme 2…
Sušenky rozdrtíme válečkem v mikrotenovém sáčku, v míse promícháme s moukou, kypřicím práškem, solí a nasekanými ořechy. K rozšlehanému vajíčku přilijeme vlažné mléko,…
Vsechny ingredience smichame, pak pridame uslehany snih z bilku. Lehce vmichame, vlijeme do vymazane a vysypane formy. Posypeme ovocem.Peceme na plny vykon 7 minut a…
Nejdříve smíchejte polohrubou mouku, 3 vejce, vanilkový cukry, 3 hrsti rozinek a 1,5 hrnku vody. Pak přidejte kypřicí prášek do pečiva. Smíchejte všechny suroviny do…
Z mléka, pudinkových prášků a cukru uvaříme hustý pudink, přitiskneme na vršek potravinářskou fólii a necháme vychladnout. Zapneme troubu na 170 °C a podle plechu (mám…
Voňavé máslové sušenky s kousky čokolády milujeme bez výhrad. Ale zkuste připravit rostlinnou variantu, bez másla i vajec. Zvenku jsou dokonale křupavé a uvnitř vláčné,…