Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máslo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Francouzské buchtičky

Francouzské buchtičky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vezmeme mísu a do ní dáme mouky, cukry, sůl a sušené droždí. Promícháme, přidáme rozpuštěné máslo (nebo Heru), žloutek a nakonec směs vlažné vody s mlékem nebo jen mléko…

Nykos

195 min

Karamelové burisonové hrudky

Karamelové burisonové hrudky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kdo by nemiloval karamel. A spojení s burisony je výborné. Tuto levnou a rychlou nepečenou pochoutku podle našeho receptu snadno zvládnete. Skvěle se hodí na Vánoce k…

eva hubova

60 min

Malinová srdíčka s ruby polevou

Malinová srdíčka s ruby polevou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máslo, cukr a žloutky vyšlehejte. Přidejte kůru, vanilku a postupně mouku. Zpracujte těsto a nechte alespoň 2 hodiny zabalené ve fólii v lednici. Ideálně přes noc.Těsto…

Mama-mia

72 min

Mrkváčky s jablečnými povidly

Mrkváčky s jablečnými povidly

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chcete vložit dětem do ruky něco o malinko zdravějšího, ale přesto sladkého a chutného? Zkuste zdravější variantu křehkých taštiček - mrkváčky. Mrkev přidá vláčnost a…

jipohe

55 min

Losos s houbami na červeném víně

Losos s houbami na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Houby nakrájíme na plátky. Nakrájíme šalotku nadrobno. Nasekáme česnek.Na houbovou omáčku zahřejeme v kastrolu na středním ohni 1 lžíci másla a 1 lžíci olivového oleje.…

mojetara

35 min

Ořechovo-čokoládové kytičky

Ořechovo-čokoládové kytičky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z mouky, cukru, sádla, másla, ořechů, soli, vejce, prášku do pečiva, skořice a pomerančové šťávy vypracujeme těsto, které necháme 2 hodiny odležet.Těsto rozválíme,…

Petra Dvor.

88 min

Vertuta

Vertuta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Vertuta je tradiční pečený piroh původem z Moldávie. Může být s náplní z brynzy, cibule nebo z mletého masa. Dá se však udělat i ve sladké verzi, třeba se strouhanými…

tejaja

60 min

Vertuta

Vertuta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Vertuta je tradiční pečený piroh původem z Moldávie. Může být s náplní z brynzy, cibule nebo z mletého masa. Dá se však udělat i ve sladké verzi, třeba se strouhanými…

tejaja

60 min

Vertuta

Vertuta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Vertuta je tradiční pečený piroh původem z Moldávie. Může být s náplní z brynzy, cibule nebo z mletého masa. Dá se však udělat i ve sladké verzi, třeba se strouhanými…

tejaja

60 min

Dobré muffiny

Dobré muffiny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Muffiny se staly hitem internetového pečení pro jejich snadnou přípravu a výbornou chuť. Existuje mnoho variant, jak si je připravit. Ideální je pokud se pečou v…

Pavelmuffin

45 min

Smažené citronové lístky

Smažené citronové lístky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ve vodě rozmícháme droždí, cukr a trochu mouky – vše z přichystaných surovin – a tento kvásek necháme asi 20 minut kynout.Přidáme zbytek surovin, vymísíme vláčné, téměř…

cathleen

150 min

1 877 878 879 880 881 994

Naposledy jste si prohlédli