"Francouzské" masové bochánky na cuketové směsi
Recept ještě nebyl hodnocenVoňavé masové bochánky inspirované francouzskou kuchyní podávané na dušené cuketové směsi jsou skvělou volbou pro letní oběd i večeři. Spojení jemného mletého masa,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Voňavé masové bochánky inspirované francouzskou kuchyní podávané na dušené cuketové směsi jsou skvělou volbou pro letní oběd i večeři. Spojení jemného mletého masa,…
Jednoduchá cuketová směs z mletého masa s rajčaty a voňavými bylinkami vytvoří během chvilky lehkou a svěží omáčku. Ideální recept pro sezónu, kdy se cukety jen hrnou.…
Plátky cukety naplněné šťavnatou masovou směsí, smotané do roládek a zapečené v rajčatové omáčce pod vrstvou rozpečeného sýra. Lahodné jídlo z jednoho pekáče, které…
Cuketových receptů není nikdy dost a tento nabízí rychlou a výživnou variantu pro každodenní vaření. Cuketa dodává jídlu jemnou chuť, zatímco mleté maso zasytí. Čerstvá…
Cuketové lodičky plněné mletým masem jsou skvělým způsobem, jak zužitkovat přebytek cuket a připravit chutný oběd, který potěší celou rodinu. Česnek a bazalka dodají…
Připravte si výborné a výživné jídlo z jedné pánve. Obsahuje přílohu, zeleninu i porci bílkovin a příprava je více než snadná. S kořením to vůbec není potřeba přehánět,…
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso a za stáleho miešania restujeme 3 minúty.Vložíme na kocky narezanú tekvicu, na rezance nakrájané papriky,…
Nejdříve uděláme masové kuličky. Všechny uvedené ingredience smícháme, z hmoty vytvarujeme menší kuličky, které zprudka osmahneme na olivovém nebo klasickém oleji, jak…
Na malém množství oleje osmažíme mírně osolené libové vepřové mleté maso, k němu přidáme osmažit na plátky pokrájený pórek, na kostičky pokrájenou papriku a pokrájené…
dejte do hrnce smažit mleté maso, posolte ho a opepřete, přidejte olivový olej (cca 3 polévkové lžíce) až je maso hotové přidejte všechen protlak, osolte, opepřte a…
Chcete pozvednout obyčejné jídlo z mletého masa na něco více slavnostnějšího? Vyzkoušejte tyto miniroládky zabalené do plátků bůčku a cukety. Díky zlatavé kůrce a šťávě…
Mleté maso smícháme s jogurtem, přidáme škrob a polentu, rozetřený česnek a dochutíme solí, pepřem a zelenou petrželkou. Důkladně promícháme a necháme cca půl hodiny…
Zaděláme směs jako na karbanátky. Všechny ingredience smícháme v míse dohromady a dochutíme. Na potravinářskou fólii směs rozetřeme rukama do plátu a na něj rozložíme…
Mleté maso si dáme do mísy, osolíme ho a pokapeme malým množstvím vody-necháme odpočívat, rohlík nakrájíme do další misky a přelijeme mlékem. Nakrájíme si cibuli…
Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé osolíme.Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem (může být…
Ryžu uvaríme v osolenom mlieku do hustej kaše. Ešte do teplej ryžovej kaše vmiešame sneh z bielka. Mäso zmiešame s vločkami, žĺtkom, soľou, paprikou, čiernym korením,…
Ve větší míse smícháme všechny ingredience na karbanátky.Karbanátky pak vložíme na plech s pečícím papírem nebo olejem a pečeme na 200 °C asi 13 minut.Mezitím připravíme…
Občas se každý z nás potýká s nedostatkem času a v takové chvíli je skvělé mít po ruce rychlý a jednoduchý recept. Krajíce chleba zapečené s mletým masem alá karbanátek…
Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…
Zdravá sekaná: Předehřejte troubu na 180° C. Připravte si plech s papírem na pečení. Maso, na kousky pokrájené plátky Chorizy, strouhanku, cibuli, mrkev, rajskou…
Maso smícháme s vejci, solí, prolisovaným česnekem a kořením, podle chuti můžeme přidat i jiné koření (mletá paprika, grilovací,...). Dobře promícháme. Každé kolečko…
Z těsta vyválíme velkou placku (ne moc tenkou, aby se těsto při pečení neprotrhlo). Potřeme ji rozmraženou sekanou, posypeme grilovacím kořením, dle libosti rozházíme…
Mleté mäso zmiešame s vajíčkom, osolíme, opipríme, pridáme mletú papriku sladkú a pálivú. Šampóny bez nožičiek krátko osmažíme na masle, naplníme mletým mäsom a v rúre…
Hlávku zelí, u které vykrojím střed košťálu, uvařím ve slané vodě.Hlávku rozeberu na jednotlivé listy, které plním směsí: Cibuli zesklovatím, přidám na drobno…