Rizoto s mletým masem a houbami

Lubik Kuchař: Lubik

Mleté maso 1 názor

Suroviny

1 cibule
1 palička česneku
2 mrkve
olej
mleté maso
hrst hub
rýže
1 dl bílého vína
sníteček rozmarýnu
1 /2 lžičky zázvoru
vývar
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme cibuli do růžova, přidáme na plátky nakrájený česnek a mrkev a restujeme cca 20 minut.

  2. Přidáme mleté maso, ochutíme solí a pepřem, síiteček rozmarýnu a 1/2 lžičky zázvoru. Restujeme cca 10 minut.

  3. Přidáme houby a promícháme. Opět restujeme cca 10 minut.

  4. Přidáme rýži a deci bílého vína. Promícháme a restujeme cca 5 minut.

  5. Podlijeme vývarem a přivedeme k varu a pět minut vaříme. Poté odstavíme a necháme pod pokličkou dojít.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Rizoto s mletým masem a houbami

Tématické fráze: houbové rizoto s mletým masem rizoto s mletym masem a zeleninou rizoto s mletým masem recept rizoto s mletým masem rizoto s mletym masem a zampiony pohankové rizoto s mletým masem rizoto s mletým masem a smetanou zeleninové rizoto s mletým masem rizoto s brokolicí a mletým masem rizoto s mletým masem a květákem zampionove rizoto s mletým masem rizoto s mletým masem videorecept rizoto s provensalskyma bylinkama houbové rizoto s mletým masem recept houbove rizoto s masem

Zapomněl/a jsem heslo