Mletá roláda v pomalém hrnci

sovicka16 Kuchařka:

Pomalý hrnec 3 názory

32

Suroviny

500 g mletého masa
vegeta
sůl
pepř
3 vejce
1 cibule
50 g sterilované kapie
1 dl mléka
sekaná petrželka
100 g šunky nebo měkkého salámu
olej
hořčice
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso,lžíci vegety, sůl, pepř, mléko, promíchám a nechám asi hodinu uležet v lednici.

  2. Mezitím si připravíme náplň. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, šunku a zaleji vejci, až se hmota srazí.

  3. Odleželé maso dám na mokrý igelit, vytvaruji plát, potřu hořčicí, pokladu náplní, posypu kapií a petrželkou.

  4. Pomocí igelitu svinu do rolády, uzavřu a dám na pomaštěný alobal, konce upevním. Pečeme v troubě s asi 2 dl vody. Po upečení odstraníme alobal. Vařeno v PH na low Stupeň II. 10 hod nebo hight II. 4 – 5 hod.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Mletá roláda v pomalém hrnci

  • Jana Remkova Jana Remkova

  • Iveta  Z. Iveta Z.(neregistrovaný)

    A jak dlouho se to má v troubě péct než se to dá do hrnce?:-//

    Odpovědět

  • helga helga

    mila sovicka16 dala som bodik.tento recept sa mi paci. len neviem ci aj v pomalom hrnci podlejem vodou? dik za odpoved helga

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo