Ovocné smoothie se zakysaným nápojem
Recept ještě nebyl hodnocenSmoothies, výtečné koktejly, které dodají energii a příjemně osvěží, jsou v poslední době velice populární. Jejich příprava nezabere moc času a během chvíle máte hotový…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Smoothies, výtečné koktejly, které dodají energii a příjemně osvěží, jsou v poslední době velice populární. Jejich příprava nezabere moc času a během chvíle máte hotový…
Pokud nevíte jak zužitkovat cuketu, vyzkoušejte z ní upéct koláč, posypaný křupavou drobenkou. Cuketová náplň koláče, vonící po skořici, je díky použitému medu příjemně…
Není lepší způsob, jak upotřebit větší množství cukety, než ji schovat do moučníků. V nich totiž cuketa dodá šťavnatost a vláčnost a zároveň ji tam stěží někdo rozpozná.…
Jednoduchá hrnková buchta s cuketou, celozrnnou moukou a anýzem vás překvapí svou vláčností i netradiční chutí. Anýz se postará o jedinečnou chuť a vůni, která připomene…
Naložená cuketa, plná chutí a vůní z bylinek a koření, se na grilu promění ve skutečnou delikatesu a společně s jemně uzenou kýtou vytváří dokonalou kombinaci. Skvělý…
Šťavnaté maso, voňavé ovoce a jemně exotické koření – tohle krůtí stehno je dokonalým spojením tradiční pečínky s orientálním nádechem. Kombinace sladkokyselého ovoce a…
Kuřecí křídla marinovaná v omáčce Jack Daniel’s potěší nejen milovníky této americké whiskey. Kouřovou chuť omáčky ještě podtrhne uzená paprika, sladkost a lesk jí dodá…
Kynuté koláče s ovocem jsou hitem každého léta. Tento koláč je bohatě ozdobený borůvkami, proslazenými medem a zasypanými máslovou drobenkou. Pro lepší chuť po upečení…
Slivovice zalitá horkou vodou a doplněná švestkou vytvoří nápoj, který spolehlivě prohřeje celé tělo. Ideální společník pro dlouhé zimní večery i setkání s přáteli na…
Během horkých dnů přijdou vhod osvěžující nanuky. Můžeme je připravit i doma a zužitkovat tak letní ovoce. Navíc můžeme použít méně cukru, než je v kupovaných. Tyto…
Jemný krém z ovesných vloček připomíná pudink, ale je lehčí a přirozeně výživný. Ovesné flameri je jednoduchý dezert, který zasytí a potěší svou jemnou chutí děti i…
Lehký a svěží salát s cottage sýrem, listovou zeleninou a křupavou zeleninou je ideální volbou pro rychlý oběd či večeři. Díky medovo-hořčičné zálivce získá příjemnou…
Lehký a osvěžující salát z nastrouhaného jablka, křupavé mrkve, ořechů a medu je skvělým tipem na zdravou svačinu, snídani, nebo jako lehký dezert. Dodá tělu vitamíny,…
Lehký salát z červené řepy s medem je zdravá a rychlá příloha, která v sobě spojuje jednoduchost s překvapivě vyváženou chutí. Jemná sladkost medu podtrhne přirozenou…
Carpaccio jsou původně tenké plátky marinovaného hovězího masa. Vegetariáni jistě ocení tuto verzi z červené řepy. Naložená v marinádě stráví několik dní, takže ji…
Kakaový koláč s tvarohovou náplní a švestkami spojuje jemné kakaové těsto, krémový tvaroh a šťavnaté švestky v lahodný dezert. Hodí se k odpolední kávě i jako sladká…
Jemný tvaroh, šťavnatá jablka a ovesné vločky se spojí v lehký koláč, který potěší i bez přemíry cukru. Vůně vanilky a chuť kokosu mu dodá domácí kouzlo. Ideální dezert…
Zvěřina a houby, to je typické duo zejména pro období podzimu. Srnčí maso podusíme v troubě s kořením, portským vínem a pomerančovou šťávou. Orestované lišky pak…
Voňavý a nadýchaný dezert plný ovoce, oříšků a zdravých semínek. Ideální pro sladkou snídani plnou energie, podzimní odpoledne, nebo večerní mlsání. Lehkost výživných…
Mezi nejoblíbenější podzimní suroviny patří bezesporu dýně. Její využití naleznete nejen ve slané kuchyni, ale také v moučnících. Dýňový koláč se zakysanou smetanou vás…
Lehký zeleninový salát s kuřecím masem přijde vždycky vhod. Zelenina ochucená medovo-hořčičnou zálivkou, podávaná s kousky restovaného kuřecího masa, vynikne, když k ní…
Pečená husa s jablky, červeným zelím a bramborovými knedlíky je klasika, která si žádá čas i trpělivost. Pomalu pečené maso doplní zelí, dochucené slaninou a brusinkami,…
Neodmyslitelnou součástí Vánoc je spousta různých druhů cukroví, mezi kterými nesmí chybět snad všemi oblíbené medové perníčky. Do jejich vykrajování a zdobení můžete…
Vánoční zázvorky z medu a špaldové mouky voní po čerstvém zázvoru a mají příjemně lehkou, jemně pikantní chuť. Díky jednoduchému těstu jsou hotové raz dva a po upečení…