Mléčné kokosové koule
Recept ještě nebyl hodnocenJde o variaci receptu "Kokosové kuličky obalované v čokoládě " odkaz v poznámce. Detailní postup je stejný nebo podobný. Glukózový sirup nahřeji v hrnci s tlustým…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jde o variaci receptu "Kokosové kuličky obalované v čokoládě " odkaz v poznámce. Detailní postup je stejný nebo podobný. Glukózový sirup nahřeji v hrnci s tlustým…
Všechny suroviny dáme dle toho jak jdou za sebou, klobásu přidáme po zaznění signálu pro přidání surovin. Pekla jsem program klasik, tmavý a větší velikost.
Do pekárny vložíme tekuté, nato přijdou sypké suroviny, posypeme droždím a pekárnu zapneme na program základní. Po pípnutí přidáme semínka.
Všechny ingredience dáme do mísy, cukr a mléko přesejeme, poté rukama spojíme a vznikne sypká směs. Tu vyklopíme na stůl a nachystáme si misku s vlažnou vodou. Pak už si…
Těsto:ze 4 bílků vyšlehat tuhý sníh a pak přidávat 15 dkg krupice cukr,potom postupně 4 žloutka,pak ručně vmíchat 21dkg polohubé mouky(15 dkg mouky+6 dkg ml.ořechů),4…
Korpus: veškeré suroviny zamíchat, rozdělit na dva díly a dát péct na dva vymazané a moukou vysypané plechy. Pečeme 20 minut na 170 stupňů. Po vychladnutí namažeme…
Suroviny nadávkujeme v uvedeném pořadí do nádoby domácí pekárny. Pečnou nádobu vložíme do stroje, zavřeme víko, připojíme do zásuvky a nastavíme příslušný program…
Korpus : Vyšlehám vejce s cukrem a přidám mouku. Na kakaový korpus jsem přidala 4 lžíce kakaa. Peču na pečícím papíře 170 - 180 °C. Upekla jsem 2 světlé korpusy a…
Korpus-Vejce šleháme s cukrem do husté pěny a pak zamícháme mouku.Pečeme ve středně teplé troubě ve vymazané a moukou vysypané formě, já použila hluboký pekáč na pečení…
U těsta budeme pracovat , stejně jako kdyby jsme dělali piškotový korpus. Těsto vlijeme na pečící papír a dáme péct, po upečení pláty necháme zchladnout. krém: …
Obě směsi, každou zvlášť, si rozpustíme ve vodní lázni. Bílou čokoládu dáváme jako první, je jí méně. Po mírném ztuhnutí přidáme tmavou směs. Dáme do ledničky ztuhnout.…
Obě směsi, každou zvlášť, si rozpustíme ve vodní lázni. Bílou čokoládu dáváme jako první, je jí méně. Po mírném ztuhnutí přidáme tmavou směs. Dáme do ledničky ztuhnout.…
Korpus i krém z dvojité dávky viz http://www.toprecepty.cz/recept/14548-kakaove-rezy-s-cokoladovou-polevou/, 2x proříznutý a promazaný krémem (plát, marmeláda, krém,…
Do rozpuštěného másla přidejte kokos, sušené mléko, vodu a ostatní suroviny a za stálého míchání povařte asi 5 minut. Sladkou hmotu nechejte ztuhnout, nejlépe přes noc.…
Tuk si v kastrůlku rozpustíme, ale hlídáme, aby nevařil!!! Přidáme ostatní ingredience a promícháme do hladké čokolády. Na chvíli odstavíme a necháme mírně vychladit.…
Z falosneho, zafarbeneho marcipanu urobime kvety a listy. Na upeceny medovnik urobime kontury hustou polevou, nechame zascnut. Potom oblejeme hrubsou vrstvou riedkej…
KORPUS: ušleháme 4 žloutky, svaříme 8 lžic vody a 200g cukru. Pomalu lijeme vodu do žloutků. Šleháme 20 min. Přimícháme 200g hladké mouky a 1/2 pr. do peč. Poté…
Bílky ušleháme na tuhý sníh a pak postupně přidáváme ostatní suroviny a mícháme, již nešleháme, aby těsto nezřídlo. Pokud je moc řídké, přidejte mák nebo sušené mléko,…
Těsto: Z uvedených surovin vypracujeme těsto. Pokud se lepí, přidáme trochu ořechů. Dáme na chvíli do lednice. Krém: Máslo vyšleháme s oběma cukry. Vaječný likér…
Do pekárny dáme nejprve vodu s rozpuštěným vitamínem C, pak ostatní tekuté suroviny (včetně kvásku) a následně sypké ingredience. Kvasnice nakonec do důlku v mouce tak,…
Těsto: Máslo s cukrem a žloutky utřeme a přidáme mouku. Vše zpracujeme v těsto. Těstem plníme formičky a pečeme do zlatova na 180°C. Po vychladnutí plníme náplní a…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Kultovní Schwarzwaldský dort je inspirován německým krojem. Jak má správně vypadat?
V Prostřeno vařila herečka a kandidátka na prezidentku Jana Yngland Hrušková. Zkuste její palačinky!
12 nejbizarnějších jídel Ládi Hrušky: Smažená tlačenka nebo tatarák ze špekáčků jsou jen slabý začátek