Míchaná vajíčka s kopřivami
Recept ještě nebyl hodnocenMíchaná vajíčka patří k těm nejrychleji hotovým pokrmům, a i proto si je mnozí zamilovali coby bleskovou snídani či večeři. Což takhle klasicky usmažená vajíčka na másle…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Míchaná vajíčka patří k těm nejrychleji hotovým pokrmům, a i proto si je mnozí zamilovali coby bleskovou snídani či večeři. Což takhle klasicky usmažená vajíčka na másle…
Nenáročnou buchtu zvládne připravit i úplný začátečník. Těsto z celozrnné mouky dochutí výrazná skořice a provoní vanilkový cukr. Nahoru těsta přijdou drobné fialové…
Zlatavý sladký chlebíček plněný voňavou makovou náplní a sušenými švestkami si určitě oblíbíte. Připravíte ho z kynutého těsta, které naplníte makovou náplní, a upečete…
Zlatavý sladký chlebíček plněný voňavou makovou náplní a sušenými švestkami si určitě oblíbíte. Připravíte ho z kynutého těsta, které naplníte makovou náplní, a upečete…
Uzený vývar s pražským svítkem je tradiční česká polévka, která spojuje bohatou chuť uzeného masa s jemností pečeného svítku. Výsledkem je sytý a aromatický vývar…
Tradičním dezertem, který si všichni pamatujeme z našeho dětství a je stále k dostání v obchodech, je tvarohový kakaový termix. Zavzpomínejte si a připravte si tuto…
Receptů na velikonoční nádivku je spousta a každý už má asi ten svůj oblíbený, podle kterého ji připravuje nejčastěji. Zvláštností tohoto rodinného receptu je citronová…
Když nastane sezóna oblíbené rebarbory, můžeme z ní upéct koláč z kynutého těsta ve tvaru růže. Polahodí nejen chuťovým pohárkům, ale i oku. Vypadá nádherně a díky…
Když nastane sezóna oblíbené rebarbory, můžeme z ní upéct koláč z kynutého těsta ve tvaru růže. Polahodí nejen chuťovým pohárkům, ale i oku. Vypadá nádherně a díky…
Indiánky znají všichni jako oblíbené špičky, skládající se z bufleru, sněhového krému a čokoládové polevy. Vyzkoušejte je však připravit o trošku jinak, a to naplacato.…
Univerzální kynuté těsto využijete minimálně dvakrát do roka. Na vánočku a na mazanec. V obou případech se s upečeným sladkým dílem můžete podělit okolím, jelikož z…
Pokud ještě nevíte, jaký moučník upéct k nedělní kávě, upečte povidlovou bábovku. Štědrá porce povidel, kakaa, kokosu a skořice – to je kombinace, kterou jen tak něco…
Pokud jste ještě neokusili rebarboru, máte jedinečnou příležitost v tomto receptu. Dvojbarevný koláč s kopečky pudinku a špalíčky rebarbory po upečení potřete kysanou…
Pokud máte v oblibě krémové moučníky, zkuste upéct beránka podle tohoto receptu. Obě poloviny, upečené každá zvlášť, se k sobě spojí lahodným kakaovým krémem. Nakonec…
Lehký a nadýchaný pažitkový svitek podle odkazu M. D. Rettigové, v sobě spojuje jednoduchost, jemnou chuť a vůni čerstvých bylinek. Skvělý jako slaný předkrm, doplněk k…
Dozlatova upečená nádivka, která je díky sněhu z bílků nadýchaná, by o Velikonoce neměla na stole chybět. Příjemně voní po uzeném mase a zelený špenát a petrželová nať…
Dokonale vláčné máslové košíčky doplní lahodný krém z vanilkového pudinku. Z opraženého kokosu pak vytvoříme pomyslné hnízdo, na které posadíme bonbónky ve tvaru vajiček…
Dokonale vláčné máslové košíčky doplní lahodný krém z vanilkového pudinku. Z opraženého kokosu pak vytvoříme pomyslné hnízdo, na které posadíme bonbónky ve tvaru vajiček…
Lehká, chutná a přitom vydatná kombinace! Jemné knedlíky z cukety jsou skvělou alternativou k těžším bramborovým verzím, zatímco uzené maso a osvěžující cuketové zelí…
Toto těsto je možné použít na vánočku nebo mazanec. Již dávno se nepeče vánočka jen na Vánoce a mazanec jen na Velikonoce. Toto pečivo je tak dobré, že si jej rádi…
Sladký pohár „aneb co se zbylou rýží“ je geniálně jednoduchý a chutný způsob, jak zužitkovat přebytečnou vařenou rýži. Stačí pár surovin jako mléko, ovoce, pudink a za…
Výborná brokolicová nádivka s uzeným masem poslouží jako skvělý oběd nebo večeře, o svátcích i ve všední den. Snadná příprava a kvalitní ingredience vám pomohou…
Pro všechny kreativce a umělecké duše je tu recept na velikonočního kohouta z korpusu a máslového krému. Korpus je upečený v celku, vykrájen a vymodelován do tvaru…
Symbolem českých Velikonoc je bezesporu beránek, hojně pocukrovaný a s ovázanou mašličkou kolem krku. Každá hospodyňka na něj má svůj osvědčený recept. Nejen začátečníci…