Treska pod peřinkou
Recept ještě nebyl hodnocenHodně změklé máslo rozmícháme s hořčicí, petrželkou, najemno nasekanou šalotkou a česnekem. Přimícháme parmazán a mouku. Dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodně změklé máslo rozmícháme s hořčicí, petrželkou, najemno nasekanou šalotkou a česnekem. Přimícháme parmazán a mouku. Dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. …
Datlové kuličky známe hlavně ty nepečené. U těchto kuliček je tomu však trochu jinak. Klasické máslové těsto skrývá uvnitř náplň z datlí a ořechů. Takto připravené…
Způsob jak spotřebovat starší chléb, pokud si ho nechcete jen obalit ve vajíčku. Smažený falešný řízek je vylepšený salámem a sýrem, který můžeme zvolit i pikantní. Se…
Tyto výborné řezy můžeme podávat například jako nedělní dezert. Jemné kakaové těsto polité vanilkovým pudinkem upečeme, po vychladnutí potřeme skvělým smetanovým krémem…
Jablečný koláč je skvělým a snadným moučníkem, na který nepotřebujeme kvanta surovin. Křehké těsto připravíme z mouky a margarínu, jelikož jde o veganský recept. Ve…
Zelený sladký hrášek skvěle doplní sezónní jarní chřest v této chutné krémové polévce. Stejně tak jako křehké špičky chřestových výhonků. Naberte si rychle plný talíř,…
Krásné kynuté pletýnky ve tvaru věnečku. Můžeme si je upéct ke slavnostnějším příležitostem, nebo i jen pro radost ze všedního dne. Výborné budou s pomazánkou, slanou…
Knedlíky, tedy blbouny, můžeme plnit buď sezónním a mraženým ovocem nebo i povidly. Tomu tak je v tomto receptu. Z kynutého těsta uděláme bochánky plněné švestkovými…
Tato krémová polévka je skvělou volbou pro každou příležitost, ať už jako lehký oběd či večeře. Křupavé krutonky dodávají pokrmu příjemnou chuť, oceníte i kořeněný…
Na rozpáleném tuku zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme očistěná pokrájená játra, orestujeme, posypeme paprikou, přidáme paprikovou pastu, podlijeme a necháme dusit.Když…
Tento dort bude ozdobou každé letní oslavy. Kakaový korpus potřeme dvěma druhy lahodného krému z mascarpone - jeden ochutíme mandlovým extraktem, druhý malinovým…
Tento koláč přináší spoustu lahodných chutí. Připravíme ho z vláčného tvarohového těsta, potřeme tvarohovou náplní, přidáme čerstvé meruňky a červený rybíz a vše…
Tento koláč přináší spoustu lahodných chutí. Připravíme ho z vláčného tvarohového těsta, potřeme tvarohovou náplní, přidáme čerstvé meruňky a červený rybíz a vše…
Rolovaný dort s čokoládovou manžetou je lahodný dezert, který upoutá pozornost každého. Tento dort kombinuje jemný a vláčný piškotový základ s krémovou náplní a je…
Rolovaný dort s čokoládovou manžetou je lahodný dezert, který upoutá pozornost každého. Tento dort kombinuje jemný a vláčný piškotový základ s krémovou náplní a je…
Nenáročné masové rolky mohou být minutkovým obědem všedního dne. Zejména, pokud použijeme kuřecí maso, kterého příprava je snadná a rychlá. Do masa pak stačí zabalit sýr…
Bublanina je ideální způsob, jak zpracovat čerstvé ovoce. Připravíme ji snadno a během chvilky. V této bublanině použijeme netradiční kombinaci sladkých fíků a…
Jestli jste člověk zoufale shánící něco sladkého na zub, tak podle tohoto receptu budete mít za 3 minuty porci moučníku před sebou na talířku. Dochutit můžete podle…
Křehké sušenky - cookies jsou oblíbeným moučníkem v anglosaském světě. Zvolna si prorazily cestičku i na dezertní talířky v našich domácnostech. Nejlépe se hodí do…
Záviny z listového těsta jsou skvělé, díky jejich jednoduché a rychlé přípravě. Tento závin naplníme jemnou tvarohovou náplní a svěžím šťavnatým rybízem. Sladkokyselou…
Milovníci krémových polévek zbystřete, tato polévka je pro vás jako stvořená. Jemný smetanový krém z kedluben na talíři perfektně doplní restovaná krůtí játra společně s…
Švestkový točený koláč je mistrovským dílem, které potěší jak oko, tak i chuťové pohárky. Základem koláče je nadýchané kynuté těsto, které naplníme makovou náplní a…
Kakaovo-čokoládové sušenky jsou ideální volbou pro všechny milovníky čokolády a sladkého pečiva. Tento recept je snadný a rychlý na přípravu, takže si můžete vychutnat…
Bábovka je mezi moučníky osvědčená klasika, kterou máme rádi od dětství. Můžeme ji připravit i v podzimní verzi. Dýně dodá bábovce krásnou barvu a vláčnost. Podáváme ji…