Švýcarské suflé
Slané sýrové suflé je lahodný předkrm, který je díky sněhu z bílků krásně nadýchaný. Během pečení velmi nabyde na objemu a na povrchu se utvoří zlatá kůrka. Pro příjemnou vůni přidáme i trochu oregana.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské suflé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYXz6
Moje poznámka
Švýcarské suflé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYXz6
Nejnovější recepty
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 12 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 13 hodinami
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 20 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 20 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno 18. 4. 2025 16:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 6 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 6 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 7 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 7 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 7 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Marketakrbcu před 8 hodinami
Sekaná s tvarohem
Antonausprag před 8 hodinami
Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem
LudmilaM před 8 hodinami
Suroviny:
máslo,
sýr nastrouhaný,
žloutek,
mléko,
mouka hladká,
bílek,
koření oregáno,
sůl,
tuk,
mouka
Komentáře