Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř černý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zelňačka s houbami

Zelňačka s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Houby v hrnku zaliji horkou vodou a nechám chvíli máčet, špek pokrájím na kostičky a vysmažím, přihodím pokrájenou cibuli a když zesklovatí, přidám papriku. Krátce…

Martina68

45 min

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelí je nejen v zimě takovým všelékem. Vykouzlete voňavou a chutnou zelňačku i u vás doma. Kysané zelí povařené s vývarem a kořením, doplní brambory, klobása, třeba i…

Jurajda

90 min

Zelňačka s fazolemi a klobásou

Zelňačka s fazolemi a klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zelňačka s fazolemi a klobásou je sytá a voňavá polévka, která spojuje tradiční chuť kysaného zelí s bohatstvím fazolí a pikantní klobásy. Tento vydatný pokrm je ideální…

magdalenka

50 min

Klobásová pomazánka

Klobásová pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Polovicu klobásu zomelieme, maslo vyšľaháme so syrokrémom a horčicou a spolu dobre prešľaháme. Ochutíme korením, ak treba dosolíme. Ozdobne nastriekame na…

Kuřecí vývarek

Kuřecí vývarek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pro tmavší kuřecí vývar všechnu zeleninu nejdřív orestujte. Jinak vložte všechny ingredience na vývar do papiňáku, uzavřete a vařte 30 minut (to je opravdu doba varu...…

modinka

120 min

Avokádová polévka

Avokádová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z avokád vyberieme polievkovou lyžicou dužinu, rozpučíme ju vidličkou a pokvapkáme citrónovou šťavou. V hrnci orestujeme na olivovom oleji cibuľu, osolíme a okoreníme.…

amalia

20 min

Lečo s ačokčou

Lečo s ačokčou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Nadrobno narezanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme narezanú ačokču a paradajky, osolíme, okoreníme a podusíme. Pridáme narezanú klobásu ( môžeme vynechať), zalejeme…

Kotleta Portobello

Kotleta Portobello

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřové kotlety nakrájíme na 2 cm silné plátky. Do každé kotlety uděláme tenkým nožem kapsu (otvor neděláme větší než 1,5 cm) kterou vytřeme česnekovou pastou a vložíme…

Colombo65

45 min

Lesnická krkovička

Lesnická krkovička

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Plátky vepřové krkovice naložené v zajímavé marinádě s "divokým kořením" a podušené doměkka udělají radost na talíři. Přidejte vhodnou přílohu, trochu zeleninového…

Eliza

60 min

Nakládaný pikantní hermelín

Nakládaný pikantní hermelín

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakládaný hermelín, či jiný sýr s bílou plísní na povrchu je klasika k pivu. Nakládanými hermelíny zaženete chuť na něco dobrého i okouzlíte návštěvu. Hotový hermelín…

Famózní steak metodou sous vide

Famózní steak metodou sous vide

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud chcete, maso můžete naložit už 24 hodin předem, ale není to nutné. Nejdříve si připravte sous vide vařič, aby se vám předehřála voda. Teplotu nastavte podle toho,…

Lauben

70 min

Nádivka do kuřete

Nádivka do kuřete

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Veku nakrájame na kocky, dáme do misy a necháme 2 hodiny voľne preschnúť. Cibuľu a petržlenovú vňať posekáme na drobno, orestujeme na oleji/masle a necháme úplne…

Hovězí v kapustě

Hovězí v kapustě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Gazdovskú slaninu nakrájíme na malé kostičky (max 0,5 mm), rozškvaříme dokřupava, v ní necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky (cca 3cm)…

Přírodní roštěnka

Přírodní roštěnka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, a prudko na masle opečieme z oboch strán. Vyberieme a vo výpeku speníme nasekanú cibuľu, pridáme mäso a podlejeme vývarom. Dusíme…

Pajšl

Pajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vnitřnosti odblaňte. Srdce, jazyk, slezinu a plíce můžete v této fázi očistit od tuku a rourek, ale nemusíte, vývar bude silnější a tučnější.Kořenovou zeleninu očistěte…

1 3 4 5 6 7 23