Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř černý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Těstoviny s dýní

Těstoviny s dýní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na oleji roztopíme kocky slaniny, pridáme kocky cibule, restujeme, potom pridáme očistenú a na slzičkovom strúhadle nastrúhanú tekvicu, pretlačený cesnak a paradajky …

Kuřátko na divoko

Kuřátko na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

-Cibule oloupeme, očistíme, přepůlíme a nakrájíme na tenké plátky, které dáme do pekáčku -Slaninu nakrájenou na kostičky také přidáme do pekáčku -Kuřecí stehna…

Aronoele

90 min

Lahůdkový bůček

Lahůdkový bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Umytý bůček dáme vařit do osolené vroucí vody, do které jsme přidali celý černý pepř, nové koření, česnek a vegetu.Ke konci vaření připravíme pomazánku na potření.…

Hovězí na houbách

Hovězí na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí na houbách je klasika, kterou jednou za čas každý vaří doma. Plátky červeného masa jsou ve vrstvách proloženy houbami s kořením a česnekem. Společně se tak dusí…

manina

90 min

Maminčina bažantí stehna

Maminčina bažantí stehna

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Když je podzim v plném proudu, přichází období pokrmů ze zvěřiny. Bažantí stehna můžete připravit nejen jako slavnostní oběd. Jemné bažantí maso upečte zabalené ve…

poslirecept

120 min

Chřest s holandskou omáčkou

Chřest s holandskou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Klasická příprava chřestu s holandskou omáčkou pro začátečníky. Chřest je v Česku nejoblíbenější a nejcennější jarní zeleninou v sezóně od dubna do června. Lze ho sice…

MishkaCZ

40 min

Roštěnky na švédský způsob

Roštěnky na švédský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Plátky masa rozklepeme, nařízneme po okrajích, osolíme a opepříme. V kastrolu rozpálíme olej a maso opečeme z obou stran dohněda. Poté ho vyndáme stranou a ve výpeku…

Rybí koláč

Rybí koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Nejprve si dám vařit brambory. Pak uvařím vejce natvrdo, nakrájím na čtvrtiny a spařím špenát. Špenát, vejce a nakrájenou rybu dám do větší zapékací misky, promíchám a…

Katka.van

80 min

Rajská omáčka podle pana Šroubka

Rajská omáčka podle pana Šroubka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rajská omáčka podle pana Šroubka je dokonale vymazlený návod na zhotovení omáčky té nejvyšší kvality. K této omáčce si připravte houskový knedlík a maso tam bude už jen…

Dooga

80 min

Houbová omáčka se zakysanou smetanou

Houbová omáčka se zakysanou smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Houby nakrájíme na větší kusy a necháme 5 minut projít varem. Poté slijeme a propláchneme studenou vodou a vložíme zpět do hrnce. Přidáme vodu a koření s cibulí. Necháme…

Maso z divočáka s česnekem

Maso z divočáka s česnekem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mäso umyjeme, osolíme a potrieme cesnakom a okoreníme mletým čiernym korením. Slaninu vyškvaríme, pridáme na panvicu mäso a pomaly prikryté dusíme. Počas pečenia…

Živáňská pochoutka v alobalu

Živáňská pochoutka v alobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Uvarené zemiaky v šupke nakrájame, orestujeme na oleji a vložíme na plech (môžeme robiť aj so surovými zemiakmi).Slaninu a domácu klobásu nakrájame, opečieme na panvici…

Shukvacik

80 min

Kuřecí s těstovinami

Kuřecí s těstovinami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Sypké koření (tedy mimo zázvoru, tekutého chilli, worchestru) smícháme a kuřecí nudličky v této směsi obalíme a necháme odpočinout. Zázvor nakrájíme na nudličky,…

Lahodný cizrnový salát

Lahodný cizrnový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Den dopředu namočenou cizrnu vypláchneme studenou vodou a vaříme na mírném ohni 3 hodiny, aby jen slabě probublávala. Pěnu sbíráme. Po uvaření odcedíme, hodíme cizrnu…

Rozmaryna

210 min

Rýže s fazolí po belizsku

Rýže s fazolí po belizsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Omyjte fazole, pak fazole namočte na 4 hodiny do 6-8 šálky vody. Pokud jste při použití destilované vody, pak namočené fazole potřebuje jen 2 hodiny na změkčení. Fazole…

evosheek

60 min

Cassoulet - specialita jižní Francie

Cassoulet - specialita jižní Francie

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Dvě tři hodiny před přípravou namočíme fazole do studené vody a necháme nabobtnat, potom k nim přidáme česnek, bylinky a uvaříme je téměř doměkka. Uzený bůček, klobásu,…

evosheek

90 min

Boršč s protlakem

Boršč s protlakem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Mäso pokrájané na kocky (a prípadne aj kosti) dáme variť do vody so soľou, koreninami a celou cibuľou, kým nie je skoro hotové. V normálnom hrnci varíme asi 60 minút, v…

yossi

90 min

Hrachová kaše od Jitky

Hrachová kaše od Jitky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Při přípravě této hrachové kaše si usnadníme práci použitím sušené smažené cibulky. Kaše je chutná a sytá, nejlépe jí doplníme uzeným masem, párkem, nebo dobrou klobásou…

amarcha

60 min

Pikantní zelňačka

Pikantní zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelňačka je hustá a vydatná polévka, která vás dokonale zasytí, je plná chutí a lehce pikantní díky maďarské klobáse. Můžete ji připravit s předstihem, pak bude chutnat…

krkovicka.x

50 min

1 5 6 7 8 9 23