Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petržel - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Sulc (huspenina) Videorecept

Sulc (huspenina)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Domácí zabijačkové pochoutky jsou velmi oblíbené. Sulc neboli huspeninu snadno vyrobíme z běžně dostupných surovin. Výtečně chutná, a navíc je díky kolagenu prospěšný…

zizala

200 min

Boršč Videorecept

Boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Boršč je klasická polévka ruské, ukrajinské, ale třeba i polské kuchyně - tam se dokonce jí na Štědrý večer jako slavnostní jídlo. Je plná masa a zeleniny a díky řepě má…

lenka-m

190 min

Vepřové na smetaně

Vepřové na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednoduchý, poměrně bezpracný, výsledek chuťově výborný, přesně takový je tento recept. Vepřové na smetaně může vypadat obyčejně, ale chutná svátečně. K zahuštění omáčky…

anete

80 min

Svíčková omáčka z trouby

Svíčková omáčka z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Osvědčená česká klasika - výborná svíčková. I když jí v každé rodině připravují jinak, výsledkem je vždy výborná omáčka připravená podle chuti té které rodinky, doplněná…

Loulalo

210 min

Svíčková na smetaně

Svíčková na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Svíčkovou často vnímáme jako složité jídlo, ale náročná je pouze na čas. Tato královna mezi českými omáčkami má mnoho tváří a více možností přípravy i dochucení. Náš…

Denisa

140 min

Hovězí polévka

Hovězí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí polévka je nepostradatelnou součástí slavnostních obědů i pomocníkem a zázračným lékem v době nemocí z nachlazení. A již celá léta patří právem mezi…

Polévka s játrovými knedlíčky

Polévka s játrovými knedlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Sytá polévka z těch nejzákladnějších surovin. Výborný vývar z vepřových kostí. Hustý, plný zeleniny a knedlíčků připravených z vepřových jater, vonících majoránkou a…

Vlajda

40 min

Bramborová polévka (bramboračka)

Bramborová polévka (bramboračka)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Klasické bramboračky jsou žádané hlavně během chladnějších dnů, kdy je kromě oběda můžeme podávat i jako teplou večeři. Hustá a silná bramborová polévka je plná zeleniny…

martin 77

55 min

Vepřová kýta po uhersku Videorecept

Vepřová kýta po uhersku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřová kýta se hodí na řízky, ale můžeme ji také upéct, třeba po uhersku. Příprava sice zabere více času, ale výsledek bude stát za to. Plátky křehkého šťavnatého masa,…

Bahula

110 min

Kapr na česneku pečený v troubě

Kapr na česneku pečený v troubě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kapra máme spojeného především jen s Vánocemi, a to je velká škoda. Sladkovodní ryby jsou považovány za nejzdravější masné pokrmy, protože jsou lehce stravitelné.…

Jaromira18

40 min

Hlívová polévka se zeleninou

Hlívová polévka se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Věděli jste, že hlíva má pozitivní vliv na naše zdraví? Snižuje cholesterol a má protizánětlivé účinky. Vyzkoušejte jednoduchou a vynikající polévku s hlívou, zeleninou…

ivulinka

60 min

Sváteční slepičí polévka

Sváteční slepičí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Talíř horkého slepičího vývaru nejen zasytí, ale dovede i léčit - pomůže nám od rýmy a nachlazení, dodá sílu a skvěle zahřeje. Aby byl vývar správně silný, je důležité…

Colombo65

145 min

Bramborová polévka s houbami

Bramborová polévka s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Co si dáme dnes k obědu? Někdy bohatě stačí hustá, silná polévka. Zvlášť když je to lákavě barevná bramboračka, doplněná spoustou zeleniny a provoněná sušenými houbami,…

MiskaM

45 min

Grilované koleno

Grilované koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Příprava vepřového kolena sice zabere čas, protože je nutné ho nejprve uvařit, ale počkat si se rozhodně vyplatí. Při pohledu na grilované nazlátlé koleno potírané…

mika59

115 min

Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)

Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Svíčková omáčka rozhodně patří k tradičním svátečním jídlům naší kuchyně, připravte si ji tentokrát trochu netradičně z divočáka, či jiné zvěřiny, budete mile překvapeni…

Scathy

180 min

Cikánské kuře

Cikánské kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Připravit šťavnaté a lahodné pečené kuře není jen tak. Aby nebylo fádní, přihoďte k němu pár základních ingrediencí a rázem získá jídlo na bohatosti. Maso se peče…

martina 72

105 min

Daňčí maso na kořenové zelenině

Daňčí maso na kořenové zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso z daňka je obecně považováno za nejlahodnější druh zvěřiny díky své výrazné chuti a jemnosti. Pojďte se i vy ve vaší kuchyni přenést na chvíli do podzimního lesa.…

mari1912

90 min

1 2 3 4 70

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více