Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Recept ještě nebyl hodnocenPřejete si méně špinavého nádobí, méně práce v kuchyni a více času na povídání u večeře? Připravte si vepřové maso s rýží v jednom pekáčku. Krkovičku nebo plec jsme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Přejete si méně špinavého nádobí, méně práce v kuchyni a více času na povídání u večeře? Připravte si vepřové maso s rýží v jednom pekáčku. Krkovičku nebo plec jsme…
Výborný guláš z pomalého hrnce. Pomalá příprava zajistí propojení vůní a chutí vepřového masa, kysaného zelí a pikantního koření. Nejlépe si něm pochutnáme s houskovým…
Jsou sytým a chutným jídlem, které potěší příznivce výrazných chutí. Aromatický česnek dodá spolu s kořením a kapií nezaměnitelnou vůni a chuť. Hodí se k bramborám, rýži…
Lahodné maso připravené prakticky bez naší přítomnosti pomocí pomalého hrnce. Na výsledek se musí sice čekat, ale během přípravy se můžeme věnovat jakékoliv jiné…
Kaťák neboli katův šleh, to je klasika, která vyvolává vzpomínky na pikantní pokrm s nevalnou pověstí. Nejvyšší čas si připomenout, jak lahodné a vydatné jídlo to může…
Vepřová plec, dušená v tlakovém hrnci, je spolehlivá volba k dobrému obědu, připravenému jednoduše a za krátkou dobu. Maso na cibulovo-slaninového základu bude skvěle…
Segedínský guláš je vydatný a voňavý pokrm, který spojuje křehké vepřové maso, kysané zelí a jemně pikantní smetanovou omáčku. Tento oblíbený recept maďarského původu si…
Vzpomínka na klasickou kuchyni dřívějších restaurací dovedená do dokonalosti domácí přípravou, to je doměkka dušené vepřové maso s lahodnou omáčkou. Pokud ho doplníme…
Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a vetřeme česnek. V hlubší pánvi rozpustíme sádlo a slaninu. Přidáme cibuli a smažíme do zlaté barvy. Přidáme maso,…
Šťavnatá sekaná prošpikovaná špekem a ochucená strouhaným sýrem se skvěle hodí k obědu, nebo ji můžeme podávat i zastudena s pečivem jako svačinu na cesty. Díky…
Vepřová plec je jemné maso, které je snadné na přípravu a má mnoho variant, jak si na ní pochutnat. Vyzkoušejte tuto rychlou smetanovou omáčku s kořenovou zeleninou,…
Na toto vepřové ražniči můžeme použít plec, krkovici i kýtu. Marináda, ve které necháme maso odležet přes noc, dodá výraznou chuť a zároveň ho zkřehčí. Pak už jen…
Výrobě této tradiční ukrajinské pochoutky je zapotřebí věnovat mnoho času a je i dosti pracná. Určitě toho ale nebudete litovat, je zkrátka vynikající. Doporučujeme…
Moravský vrabec je stará klasika, která nikdy neomrzí. Vepřové maso podušené na kmíně s dostatkem cibule, se dá připravit různými způsoby. My pro vás máme recept na…
Kousky vepřového masa, vařené do dokonalé měkkosti. Každá lžíce tohoto guláše je cestou do srdce české kuchyně, kde se spojuje chuť masa s výraznou vůní koření. Výborný…
Vepřové maso si skvěle rozumí se špenátem. Když k tomu přidáte i smetanu a česnek, získáte chutný oběd, po kterém zajásá celá rodina. Jako přílohu můžete zvolit…
Vepřové maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a okmínujeme dle chuti.Oloupané cibule pokrájíme a osmažíme na sádle dosklovata. Poté přidáme připravené maso, které…
Cuketa výborně přejímá chutě, proto z ní připravte skvělou omáčku s vepřovým masem. Cuketa se rozvaří, omáčku přirozeně zahustí a zároveň vytvoří lahodný pokrm. Chuť…
Nakrájíme cibule na drobno a dáme na rozpálený olej do vyšší pánve.Mezitím nakrájíme vepřovou plec na plátky, které lehce naklepeme, osolíme a opepříme.Když je cibule…
Na oleji v tlakovém hrnci usmažíme na drobno nakrájenou cibuli dorůžova. Na ní krátce z obou stran orestujeme plátky masa, přidáme sůl, hořčici, koření a podlijeme…
Smetanové zeleninové omáčky jsou stálice naší kuchyně. Oblíbené a velmi často připravované. Jejich přípravu můžete zjednodušit použitím vyladěné koupené sterilované…
Když se řekne italská kuchyně, mnohým z nás se jako první vybaví boloňská omáčka. Základem je mleté maso, zelenina, rajčatová passata a červené víno. Omáčka se výborně…
Tlačenka s octem a cibulí je skvělá čerstvá. Avšak my ji můžeme připravit i do zásoby a zavařit ve sklenicích. Na kousky nakrájené maso a pomleté kůže smícháme s kořením…