Rybízová marmeláda bez odšťavňovače
Recept ještě nebyl hodnocenRybíz propereme, zbavíme připadných zelených lístečků a větviček. Tyčovým mixérem v misce co nejlépe rozmixujeme.Připravíme další misku, do které budeme mačkat šťávu.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rybíz propereme, zbavíme připadných zelených lístečků a větviček. Tyčovým mixérem v misce co nejlépe rozmixujeme.Připravíme další misku, do které budeme mačkat šťávu.…
Cukr s tukem našlehat,postupně přidávat žloutky s vodou.Potom mouku s pr.do peč.a sníh ze čtyř bílků.Mezi tím si uvaříme pudinky s 3/4 litrem mléka.Umíchané těsto dáme…
Do sklenice dáme jogurt smíchaný se stévií, vločkami a chia semínky. Nasypeme omyté borůvky, opět nalijeme jogurt, nasypeme propláchlý rybíz, pak zase jogurt a …
Nálev: Do hrnce vysypu oba sáčky, přidám ocet, 2 litry vody a pečlivě rozmíchám, povařím asi 3 minuty, pak přidám výše jmenované koření a bylinky a sůl, cukr dle chuti -…
korpus: Nejdříve cukr olej a žloutky utřeme, zalejeme vlažnou vodou, přidáme mouku, prášek, vanilku a z bílků ušleháme tuhý sníh. Pečeme na 150 až 180 stupňů v rozehřáté…
Avokádo rozpůlit, oloupat, zbavit jádra a nakrájet na cca 1/2 cm široké plátky. Limetu omýt v horké vodě, kůru nastrouhat a vymačkat šťávu. Pažitku nakrájet na drobno.…
Léto je obdobím bohatým na sladkou úrodu plnou vitaminů. Využijte toho a zavařte si ji, ať máte na zimu zásoby. Zavařeniny nemusí být pouze jednodruhové, všimněte si, že…
Rybíz otrháme od stonků, propláchneme na sítku. Totéž uděláme s borůvkami. Ryngle přepůlíme, vypeckujeme a nakrájíme na čtvrtky.Odvážené ovoce dáme do hrnce a…
Přidáno před 8 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Vyzkoušeli jsme extra snadné tortilly podle šéfkuchaře Gordona Ramseye: 8 skvělých placek máte na stole do půl hodinky
Mlsání pro malé i velké: Domácí sušené ovocné plátky nebo trubičky jsou skvělou alternativou cukrovinek
Kukuřičná žebírka aneb Corn ribs jsou hitem internetu. Důležité je správně nařezat kukuřici a dobře ji okořenit