Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo vepřové - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie3 761 kJ / 899 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny2,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky99,00 g
– nasycené48,00 g
– nenasycené50,00 g
–– mononenasycené40,00 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Guláš - nejlepší! Videorecept

Guláš - nejlepší!

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Voňavý guláš plný měkkého šťavnatého dušeného masa je česká klasika, kterou má rád skoro každý. Základem úspěchu je použít kvalitní hovězí maso a dostatek cibule, která…

jitule

170 min

Kuře à la kachna Videorecept

Kuře à la kachna

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dozlatova vypečená kachna s knedlíkem a zelím je delikatesa, ale také kalorická bomba. Připravte si lehčí a zdravější variantu, která vás mile překvapí. Kuře ala kachna…

Hana Lounova

125 min

Nakládané vepřové řízky

Nakládané vepřové řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Žádá si rodina řízky a vy přemýšlíte nad chutnou obměnou? Ukážeme vám, jak je udělat netradičně a trochu odlehčeně. Marinované řízky v jogurtu můžete udělat z vepřového…

Roxana

40 min

Domácí škvarky a sádlo

Domácí škvarky a sádlo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Škvarky jsou klasická česká dobrota, kterou si dáváme u piva, na chlebu ke svačině nebo v misce místo buráků u televize. Připravit si domácí škvarky není žádná věda.…

nofrona

60 min

Domácí škvařené sádlo

Domácí škvařené sádlo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nic zdravého v tom nehledejte, ale je to chuťovka. Používáme hřbetní sádlo, které je kvalitnější a hlavně chutnější. Díky přidané soli se sádlo krásně roztírá, i když je…

wooddy

140 min

Polévka s drožďovými noky

Polévka s drožďovými noky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí nebo zeleninový vývar můžete doplnit porcí kvalitní čerstvé nebo mražené zeleniny. Chuťově výrazné drožďové nočky jí dodají šmrnc a sytost. Na talíři ji skvěle…

Paprika

35 min

Kuřecí maso s houbami

Kuřecí maso s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kuřecí maso má nespočet využití. Kromě řízků se ještě perfektně hodí do téměř jakékoliv směsi se zeleninou. Zkuste tento recept na kuřecí maso s houbami a do půlhodiny…

Colombo65

30 min

Jehněčí guláš

Jehněčí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jehněčí maso je neprávem opomíjenou surovinou. Připravit z něj můžete třeba oblíbený guláš. Den předem marinované maso si zachová svoji křehkost, šťavnatost a bude se…

aldozlom

130 min

Srnčí ragú z plece

Srnčí ragú z plece

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Srnčí maso nakrájíme na přibližně stejně velké kostky, a slaninu na menší kostky. Maso smícháme s kořením a vložíme nejlépe do druhého dne do lednice uležet. Do hrnce…

Colombo65

120 min

Roštěnky na slanině

Roštěnky na slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hovězí maso z nízkého roštěnce nakrájíme na plátky. Po obvodu lehce nakrojíme asi na třech místech a to proto, aby se nám maso nekroutilo. Plátky osolíme, opepříme a…

Colombo65

40 min

Vepřová plec po Bakoňsku

Vepřová plec po Bakoňsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

K přípravě tohoto výborného maďarského pokrmu orestujeme vepřové maso na sádle, cibuli a slanině a poté dusíme. Přidáme žampiony, zakysanou smetanu a mléko a vaříme,…

klukodvody

60 min

Dršťkový guláš

Dršťkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dršťky propláchneme, dáme do hrnce, zalijeme vroucí vodou a vaříme 10 minut. Poté dršťky vlijeme do cedníku, propláchneme a dáme nazpět do hrnce. Zalijeme cca 1 litrem…

Anna Kocikova

60 min

Krémové houbové rizoto

Krémové houbové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Drobně nakrájenou cibulku osmahneme na sádle, až zesklovatí, přidáme houby nakrájené na nám příjemnou velikost i tvar. Přidáme koření (špetku nového, půl lžičky kmínu a…

La Furi Roja

40 min

1 2 3 7

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více