Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo vepřové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Debrecínská vepřová pečeně

Debrecínská vepřová pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřovou pečeni převážeme motouzem, tak aby udržela kulatý tvar. Připravíme debrecínské párky, které dáme zmrazit (lépe se tak bude pečeně plnit). Do převázané vepřové…

Colombo65

300 min

Maďarský guláš s bramborem

Maďarský guláš s bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Omyté maso nakrájíme na větší kostky. V kastrole se silným dnem zpěníme na rozehřátém másle cibuli a česnek, přidáme maso a zprudka opečeme za stálého míchání ze všech…

Vepřové škvařené sádlo

Vepřové škvařené sádlo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vezmeme kastrol přiměřené velikosti, nalijeme do něj vodu skoro do poloviny a přidáme asi deci mléka. Mléko zajistí, že se škvarečky vyškvaří pěkně do zlatova. Kdo chce…

Gregusa

90 min

Krémové houbové rizoto

Krémové houbové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Italská klasika s českou vůní, to je krémové rizoto s lesními houbami. Příprava si vyžádá vaši plnou pozornost, ale výsledek stojí za to. Za jemné, voňavé, krémové a…

La Furi Roja

50 min

Slané kmínové spirálky

Slané kmínové spirálky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Můžete je samozřejmě koupit, ale stejně jako u většiny jídel je i tahle chuťovka nejlepší čerstvě vytažená doma z trouby. Příprava je jednoduchá a efekt ohromný. Hezky…

Jelení guláš (kotlíkový)

Jelení guláš (kotlíkový)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na kousky, cibuli na půlměsíčky, česnek nadrobno, kořenovou zeleninu na menší kostky, rajčata a papriku na plátky (proužky).Na rozpáleném sádle opečeme…

Vepřové plátky na pivě

Vepřové plátky na pivě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso lehce naklepeme.Z ostatních surovin uděláme marinádu. Do marinády naložíme maso(nejlépe na noc). Maso dáme na pekáček a přelijeme marinádou,na každý plátek…

BARRINEK

90 min

Česnekové škvarky

Česnekové škvarky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Sádlo nakrájíme na cca 2x2 cm. Dáme do kastrolu se silným dnem a podlijeme vodou. S občasným mícháním škvaříme dozlatova.Když jsou škvarky hotové, odstavíme je z ohně a…

Polévka z kyselého zelí

Polévka z kyselého zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Hnědou pohanku uvaříme v zeleninovém vývaru.Brambory vaříme samostatně ve slupce, oloupeme, rozkrájíme na poloviny a opečeme na sádle dohněda.Po jejich vyjmutí na…

RomanaFranck

45 min

Srnčí krk

Srnčí krk

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Srnčí krk odblaníme a očistíme. Cibuli a slaninu nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. Do větší pánve si dáme rozehřát polévkovou lžíci vepřového sádla a vložíme…

Colombo65

300 min

Krkonošské kyselo s houbami

Krkonošské kyselo s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Postup pro kvásek: Do vyšší nádoby o objemu minimálně 1 litr nasypeme 100 ml mouky a přilijeme 80 ml vlažné vody, aby po rozmíchání vzniklo husté těsto. Nádobu uzavřeme…

Jurgen.k

30 min

Gnocchi s houbami

Gnocchi s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Gnocchi jsou v poslední době velmi oblíbeným a vyhledávaným pokrmem, zejména z důvodu úspory času. Ve vysoké kvalitě je pořídíte téměř v každém obchodě s potravinami.…

Veruncicka

60 min

Vepřový guláš s fazolemi

Vepřový guláš s fazolemi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravte sytý a chuťově vymazlený pokrm z vepřové plece a předem namočených fazolí. Dochucení obvyklými druhy koření se postará o správnou chuť guláše. A nezapomeňte na…

Timmy

110 min

Vepřenky z automatu Koruna

Vepřenky z automatu Koruna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Mleté maso osolte a opepřete. Je-li hmota příliš hutná, přidejte studenou vodu nebo sádlo. Nechte asi 15 minut odpočinout.Z masa vytvořte placičky, spíš menší a vyšší.…

Záviny

Záviny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Droždie necháme v mlieku vykysnúť a spolu s ostatnými prísadami vypracujeme hladké cesto. Zabalíme do alobalu a cez noc necháme v chladničke. Na druhý deň rozdelíme…

Vepřové karé na kmínu

Vepřové karé na kmínu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřovou kotletu bez kosti (karé) naporcujeme přes vlákno na stejně silné plátky. Maso osolíme a opepříme.Do hrnce dáme rozpustit lžíci vepřového sádla a vložíme najemno…

Colombo65

70 min

1 2 3 4 7

Naposledy jste si prohlédli