Šneky z listového těsta
Recept ještě nebyl hodnocenNejlepší finger food na jakýkoliv večírek! Slané šneky vyrobíte snadno; stačí vyválet těsto a naplnit je můžete podle svého přání. My nabízíme recept se šunkou, sýrem a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 933 kJ / 462 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 31,00 g |
| – nasycené | 3,50 g |
| – nenasycené | 28,00 g |
| –– mononenasycené | 7,00 g |
| –– polynenasycené | 21,00 g |
| ––– omega 3 | 16,00 g |
| Vláknina | 21,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 10,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Nejlepší finger food na jakýkoliv večírek! Slané šneky vyrobíte snadno; stačí vyválet těsto a naplnit je můžete podle svého přání. My nabízíme recept se šunkou, sýrem a…
Raw kuličky jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí mít na vánočním stole i lehčí variantu cukroví. Nepečená dobrota z datlí, ovesných vloček a vlašských ořechů potěší…
Raw kuličky jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí mít na vánočním stole i lehčí variantu cukroví. Nepečená dobrota z datlí, ovesných vloček a vlašských ořechů potěší…
Zdravé a přesto výborné, takové jsou domácí sušenky z ovesných vloček. Přípravu zvládnete hravě s dětskými pomocníčky. Potěší, když máte chuť na něco sladkého, navíc…
Z mouky, soli, změklého másla, žloutku a vína vypracujeme hladké těsto, které necháme půl hodiny odpočinout v chladu. Pak těsto rozválíme na pomoučněném stole na cca 3-4…
Ať už se chystáte na oslavu nebo čekáte návštěvu, kynuté pizza tyčinky s kečupovým základem chutnají i vypadají skvěle. Voní uzeninou, sýrem a pizza kořením. Pokud máte…
Nepečené kuličky jsou sladké díky datlím a plné zdravých tuků z oříšků a semínek. Jsou snadné na přípravu, nepečené a plné zdravé energie. Můžete si je připravit jako…
Netradiční obměna klasických muffinů, neboli malých dortíků. Tentokrát ale slaná varianta, se sýrem, olivami, šunkou a bylinkami. Skvěle se hodí na svačinu, večeři, nebo…
Slané záviny jsou oblíbeným pokrmem v mnoha rodinách. Náplň z uzeného masa spojeného s kysaným zelím vytvoří sytou svačinu nebo jednoduchou večeři. Výhodou na pohled…
Kaiserky jsou oblíbeným pečivem ze supermarketů. Ovšem domácí pečivo je domácí. Peříčkové houstičky - kaiserky podle receptu upečete celkem snadno, výsledkem bude…
Slané šátečky, plněné náplní z Lučiny, oliv a česneku, posypané sezamovými a lněnými semínky, vás překvapí svojí skvělou chutí a sklidí úspěch u všech vašich strávníků,…
Chléb z červené čočky se nabízí jako zajímavá alternativa ke klasickému pečivu. Těsto na chléb, který je zcela bez mouky, je má v základu předem namočenou červenou čočku…
Křupavá kůrka, nadýchaný vnitřek a vůně čerstvě upečeného pečiva, která provoní celý byt. Domácí housky jsou snadné na přípravu a chutnají mnohem lépe než kupované –…
Sýrové tyčinky jsou křupavé a voňavé slané pečivo, které se skvěle hodí jako rychlé občerstvení. Jemné těsto proložené sýrem se upeče dozlatova a vytváří dokonale…
Celozrnné housky jsou zdravější alternativou klasického pečiva, nejen svou chutí, ale i výživovou hodnotou. Jsou bohaté na vlákninu, vitamíny, minerály, přičemž si…
Pagáče jsou zejména slovenskou a moravskou specialitou, ale nic nebrání tomu, aby jste vyzkoušeli také. Základem je vrstvené překládané těsto plněné různými náplněmi.…
Pokud vlastníme větší domácí pekárnu - mám Eta-Harmony, tak můžeme zadělat těsto v ní. Do nádoby dáme jako první vodu, pak prosátou mouku do které jsme alespoň trochu…
Oblíbené karbanátky si můžete připravit také v bezmasé variantě. Potěšíte tak nejen ty, které masu příliš neholdují, ale zachutnají také zarytým milovníkům masa.…
Příprava zdravého domácího chleba není při použití domácí pekárny žádná věda. Chléb je provoněný anýzem, česnekem a bylinným octem a obsahuje lněná semínka. Společně s…
Ve velké míse smícháme ovesné vločky, které napůl rozmixujeme a všechny ostatní sypké suroviny, přidáme olej a rozpuštěný med. Promícháme. Dále přisypeme všechna semínka…
Do pekárny dáme suroviny v pořadí tekuté, sypké a zapneme program těsto.Po vykynutí rozdělíme těsto na 12 kusů a uděláme kulaté bochánky.Bochánky přemístíme na plech s…
Křehké a křupavé mlsání, které je i zdravé? Ano, podle našeho receptu si jej připravíte raz dva. Jemně nastrouhanou mrkev zapracujete do těsta, ve kterém můžete použít…
Veka je stálicí studené kuchyně. Bez chlebíčků není žádná oslava. Avšak, kdo hledá zdravější způsob stravování a alternativu ke klasické vece, je tu správně. Vyzkoušejte…
Kokosová mléka dejte nejméně na 5 hodin ztuhnout do ledničky, nejlépe je tam však nechte přes noc (nebo je tam ideálně dejte hned po přinesení z obchodu). Připravte…