Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škrob - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Sladkokyselé kuřecí

Sladkokyselé kuřecí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso očistíme a nakrájíme na malé kostky, okořeníme a přidáme suroviny dle receptu. Dáme do chladničky aspoň na 30 min.Ze surovin na těstíčko vymícháme metličkou krásné…

amarcha

45 min

Tvaroháče

Tvaroháče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Vše kromě strouhanky důkladně promícháme v míse. Strouhanku přisypáváme postupně a mícháme, dokud není těsto dostatečně zahuštěné, aby se s ním dalo pracovat (nemusí být…

katyvypl

15 min

Bramborové halabalky

Bramborové halabalky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Spaříme hrst vloček, přiklopíme, necháme bobtnat. Dva plechy vyložíme pečícím papírem. Nastrouháme vařené brambory, přidáme spařené vločky a ostatní suroviny, dobře…

J. A.

60 min

Sójové nugetky v trojobalu

Sójové nugetky v trojobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Sójové nudličky vaříme ve velkém hrnci podle návodu v osolené vodě, stačit by ale mělo 10 min. Přecedíme, hrnec naplníme studenou vodou, vložíme nudličky do vody a…

jumano

20 min

Kuřecí kousky na sladkokyselo

Kuřecí kousky na sladkokyselo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kuřecí řízky nakrájíme na kostky nebo na nudličky. Nakrájené maso dáme do misky, přidáme nadrobno nasekanou chilli papričku a česnek, zalijeme sójovou omáčkou a…

Čokoládové bílkové dortíčky

Čokoládové bílkové dortíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Bílky vyšleháme a přisypeme polovinu dávky cukru. Vyšleháme do tuha. V míse si připravíme druhou dávku cukru, smícháme se škrobem, kakaem a špetkou solí. Tuto směs…

terezicka1

30 min

Sladce pálivé kuře I

Sladce pálivé kuře I

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi pikantní chutě, určitě vyzkoušejte tento recept. Dokonale křehké kuřecí kousky marinované ve výborné, chuťově vyvážené, sladko-pálivé marinádě stačí pár…

Eevous

20 min

Guláš z jelení plece

Guláš z jelení plece

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Celou plec naložíme do zeleninové zálivky a necháme v chladu 3-4 dny uležet, doporučuji maso každý den otáčet, aby se dokonale uleželo, zvláčnělo a změklo.Jakmile jsme…

1 14 15 16 17 18

Naposledy jste si prohlédli