Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škrob - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Semifreda - moje první

Semifreda - moje první

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Velký kus práce se skrývá za nádherně vypadajícími a také skvěle chutnajícími mini dortíčky. Zpravidla se skládají z nadýchaného piškotového těsta, které je pokryto…

LIDKA

132 min

Vepřové kotletky s uzeným

Vepřové kotletky s uzeným

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ochutnejte šťavnaté vepřové kotletky s jemným aroma uzeného, které zaručeně okouzlí vaše chuťové buňky. Recept nabízí kombinaci lahodného masa pod sýrovou peřinkou s…

JanaB1

40 min

Smažený kapr se zlatými šupinami

Smažený kapr se zlatými šupinami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kapra u nás připravujeme obvykle jen období vánočních svátků a je to velká škoda. Pokud nepodceníte čištění a úpravu masa před jeho přípravou, bude vás na talíři čekat…

Handour

40 min

Sýrovo-zeleninová srdíčka

Sýrovo-zeleninová srdíčka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tyto sýrovo-zeleninové placičky zachutnají i největším masožroutům. Když je navíc naservírujete s láskou a ve tvaru srdíček, není pochyb, že u stolu zavládne příjemná…

Handour

40 min

Beránek (menší forma)

Beránek (menší forma)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

S blížícími se Velikonocemi každá hospodyňka vybírá ten nejlepší recept na beránka. Toto pečivo specifického tvaru nesmí na slavnostním stole chybět. Tento recept na…

tejaja

50 min

Pórkové chuťovky

Pórkové chuťovky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pórek je v kuchyni využíván jako jemnější a chuťově bohatší alternativa k cibuli. Pórkové chuťovky nabízí jeho netradiční úpravu smažením. Kousky pórku usmažené v…

Handour

50 min

Plněné řepné listy

Plněné řepné listy

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Listy červené řepy nemusí skončit v kompostu. Můžeme je chutným způsobem využít v kuchyni. Stačí je naplnit masovou směsí, zavinout a uvařit v páře. Vznikne tak lehké…

Handour

60 min

1 16 17 18 19

Naposledy jste si prohlédli