Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slanina - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bůčková roláda

Bůčková roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vyzkoušejte vynikající roládu z několika málo surovin, která dokonale provoní domov a skvěle chutná. Dá se použít jako hlavní jídlo i jako chuťovka na obložené mísy.…

vybusna

150 min

Pečený bažant

Pečený bažant

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Jemné bažantí maso je zdravé a velmi chutné. Lidé ho jako pochoutku vyhledávají už po staletí. Stačí ho prošpikovat a upéct spolu se slaninou a cibulí osmaženou na másle…

lenka-m

120 min

Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí…

RubyRom

120 min

Hovězí na žampionech Videorecept

Hovězí na žampionech

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oblíbený recept pro všechny milovníky hub. Pokud jste z lesa přišli s chudým košíčkem, zkuste hovězí plátky s žampiony. Dušené maso ve vývaru krásně zkřehne, žampiony a…

maris

80 min

Kančí kýta se šípkovou omáčkou

Kančí kýta se šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Se šípkovou nebo se zelím? Hláška známá z českého filmu. A my vám přinášíme recept zrovna na tu šípkovou. Kančí kýtu podáváme s bramborovým knedlíkem a bohatě polijeme…

nofrona

185 min

Dančí ragú

Dančí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pojmem ragú rozumíme francouzský pokrm z nakrájeného masa s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. V dančím ragú se snoubí slaná a sladká chuť s…

evosheek

220 min

Bažant nadivoko

Bažant nadivoko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bažant je lahůdkou vyhledávanou už po staletí. Jeho jemné maso je velmi zdravé a není tučné. Aby nebylo příliš suché, poklademe ho plátky slaniny a pečeme s kořenovou…

poslirecept

120 min

Luxusní zapečené brambory

Luxusní zapečené brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Uvařené brambory zbavíme slupky, pokrájíme na kostičky a vložíme do velké mísy. Přidáme pokrájenou šunku, nastrouhanou Goudu, petrželku a lístky tymiánu.V jiné misce…

MAKE-FOOD

45 min

Italská minestrone

Italská minestrone

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na másle a oleji zpěňte cibuli nakrájenou na kostičky, po chvíli přidejte slaninu nakrájenou rovněž na kostičky. Zarestujte do zlatova.Postupně přidávejte ostatní…

Mama-mia

75 min

Obrácené pečené řízky

Obrácené pečené řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Obrácené pečené řízky jsou skvělou alternativou ke klasickému smažení – maso zůstane krásně šťavnaté, obal křupavý a navíc ušetříte čas u sporáku. Stačí je jen naskládat…

tejaja

75 min

Krémová cibulačka

Krémová cibulačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibulová polévka je velice oblíbená napříč světem i když původ má prý ve Francii. Tuto krémovou, smetanovou vařily už naše babičky. Plný talíř cibulí vonící polévky vás…

LeninkaP

70 min

Vepřová plec na česneku

Vepřová plec na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a vetřeme česnek. V hlubší pánvi rozpustíme sádlo a slaninu. Přidáme cibuli a smažíme do zlaté barvy. Přidáme maso,…

"Grenadýr" z jednoho pekáčku Videorecept

"Grenadýr" z jednoho pekáčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Grenadýr, nebo také "grenadýr marš" je bezpochyby jedním z oblíbených jídel z dětství většiny z nás. Jednoduchý a sytý pokrm vznikne zapečením brambor a těstovin se…

mika59

70 min

Vepřové srdce na slanině

Vepřové srdce na slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pokud patříte mezi milovníky vnitřností, tak určitě musíte zkusit tento recept na vepřové srdce na slanině, které krásně voní po divokém koření. Doslova ideální přílohou…

Kroupovka

110 min

Prokládaná kotleta

Prokládaná kotleta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ideální recept, pokud budete hostit rodinu, partu přátel, nebo byste rádi připravili oběd na více dní. Kotletu proloženou slaninou a cibulí pečeme v pomalém hrnci, který…

mika59

390 min

Brynzové pirohy

Brynzové pirohy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Chuťově výrazné pirohy jsou z nudlového těsta naplněného brynzovou nádivkou. Podáváme je posypané pažitkou a opečenou slaninou anebo zalité zakysanou smetanou. Už jen po…

bonifac

60 min

1 2 3 4 87