Kuřecí (skoro) perkelt s noky
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí perkelt je velmi podobný paprikáši, alias kuřeti na paprice, nicméně pár odlišností tam přeci jen najdeme. Uvařte rodině lahodnou omáčku s jemným masem a lehce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí perkelt je velmi podobný paprikáši, alias kuřeti na paprice, nicméně pár odlišností tam přeci jen najdeme. Uvařte rodině lahodnou omáčku s jemným masem a lehce…
Drůbeží játra jsou v mnoha kuchyních často opomíjenou surovinou. Dáte-li jim ale šanci, překvapí vás krátkou dobou přípravy a výbornou chutí. Játra restovaná na cibulce,…
Základ z klasických voňavých bramboráků s přídavkem vajec, šunky a dalších i ostřejších pochutin. To vše se zapečením dokřupava pod grilem stane luxusní večeří i pro…
Zeleninová jídla kombinovaná s luštěninami se těší čím dál tím větší oblibě. Nejen lidé preferující veganskou stravu si na tomto jídlu pochutnají. Vhodné suroviny a…
Brambory omyjeme i se slupkou, osušíme, nakrájíme na malé kostičky a dáme na stranu.Připravíme vyšší plech, dáme do něj trochu sádla, do něj nakrájené brambůrky, osolíme…
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vystydnout, oloupeme, nakrájíme na kostičky. Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem. Na trošce oleje osmažíme cibulku, slaninu, poté…
Mleté maso dáme do mísy, přidáme ostatní přísady a dobře propracujeme .Rukama tvoříme válečky, které obalíme ve slanině. Dala jsem 2 plátky na jeden váleček, měla jsem 6…
Zvěřina má velmi hodnotné maso, ale ne každý je jí přivyklý. Odležením masa v marinádě a následným dušením se směsí koření získá výbornou chuť, které neodolá ani…
Pokud patříte mezi fanoušky vnitřností, pak musíte vyzkoušet tento jednoduchý a rychlý recept na kuřecí játra na paprikách, slanině a cibulce. Ke smetanové omáčce se…
Mleté vepřové maso osolit, opepřit, přidat oblíbené koření, nakrájenou cibulku,kmín, nasekanou petrželku, vejce a na zahuštění strouhanku podle potřeby.Pak dělat…
Kvašená zelenina dnes zažívá boom na celém světě a u nás je touto super potravinou hlavně kysané zelí. Velmi jednoduchým způsobem si můžete tuto vitamínovou bombu podle…
Připravujete-li pohoštění na oslavu či party, kromě sladkého jistě přijdou vhod i slané recepty. Vyzkoušejte malé rohlíčky z kynutého těsta nebo záviny z těsta listového…
Máte chuť na něco neobvyklého? Tenhle recept je trochu složitější, ale výsledek stojí za to. Na pečené kančí kýtě špikované slaninou podávané s omáčkou z rajčat a pórku,…
Vepřová plec dušená v tlakovém hrnci je spolehlivá cesta k dobrému obědu, připravenému jednoduše a za krátkou dobu. Maso prolne chutí cibulovo-slaninového základu a s…
Kuřecí maso nakrájíme na drobné nudličky. Na pánvi rozehřejeme tuk a orestujeme na něm chvíli pokrájenou slaninu. Po chvíli přidáme sójovou omáčku a maso, které vaříme,…
Očištěné maso nakrájíme na kousky velikosti soust, osolíme a opepříme. Do hluboké pánve na rozehřáté sádlo a špek dáme maso, poprášíme moukou a necháme zatáhnout.…
Jste milovníci zvěřiny? Křehká a voňavá jelení kýta, jemná smetanová omáčka, nadýchaný knedlík a lžička brusinek vykouzlí úsměv na tváři celé rodině a ohromí všechny…
Krůtí maso je velice zdravé, ale nemá výraznou chuť, proto je nutné ho kořením dochutit a žampiony jsou vždy vítanou náplní smetanových omáček. Jako přílohu můžete…
Zelí vymačkáme a nakrájíme. Přendáme do mísy, přidáme vejce, sůl, pepř, kmín a nasekané škvarky. Přidáme rozpuštěné sádlo a zahustíme moukou.Připravíme plech s pečícím…
Krkovice je jedna z nejpoužívanějších částí z výsekových mas. Jedná se o sval mírně prorostlý tukem, proto je maso šťavnaté. Je jen na vás, jakou si zvolíte přílohu k…
Maso vykostíme, slaninu nakrájíme na tenké plátky. Do hluboké pánve položíme slaninu (můžeme dát samozřejmě více - pro vlastní chuť), 3 snítky tymiánu, vykostěné maso (z…
Dokonale očištěné maso osolíme a opepříme, semeleme, přidáme opranou a natrhanou petrželku a promícháme.Vytvarujeme si kulatý biftek a necháme hodinku odpočinou.Aby měl…
Club sendvič má svůj původ za velkou louží a může být jak skvělou jednohubkou, tak i vydatným obědem. Třípatrový sendvič je proložen zeleninou, kuřecím masem, slaninou a…
Hovězí maso si zaslouží skvělou úpravu a delší péči. Naklepat, orestovat, podusit, dochutit. Nezapomenout na vhodnou přílohu. Finální jídlo se vám odvděčí výbornou chutí…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Zpěvák Freddie Mercury miloval indickou kuchyni a nejvíc si oblíbil tento britský slaný koláč s masem
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum
Hubnutí podle Petry z MasterChefa: Zkušená koučka radí nic si nezakazovat a nestresovat se. A přidává recept na skvělé zelňáky