Asijská kohoutí polévka z multifunkčního hrnce.
Recept ještě nebyl hodnocenAsijská kuchyně je specifická používáním pro Evropany netradičního koření a legendami o použitých surovinách. Jak zázvor, tak tmavomasý kohout mají pověst životabudiče a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Asijská kuchyně je specifická používáním pro Evropany netradičního koření a legendami o použitých surovinách. Jak zázvor, tak tmavomasý kohout mají pověst životabudiče a…
Tuňáka i s olejem dáme do misky, přidáme utřený česnek, drobně nakrájenou cibulku, nasekané kapary. Pokapeme limetkovou šťávou, osolíme, opepříme. Promícháme, mažeme na…
1. Všechny přísady dáme do mixéru a několikrát zapulsujeme až získáme potřebnou konzistenci (někdo má rád jemnou salsu, někdo s kousky) - já pulzuji asi 10 krát. 2.…
1-Pomocou internetu sa mi podarili vyfiletovat makrelu ja som vzdy len klasicky krajal na podkovicky.Filety som dal na kratko do jednoduchej marinady stava z limetky…
Nudle připravíme podle návodu.Mrkev nařežeme (nejlépe škrabkou) na tenké nudličky. Cibuli nakrájíme na proužky, celer na jemno.Dresing připravíme ze všech ingrediencí,…
Filet lososa, marinovaný v marinádě z kouřové soli, adžiky a limetkové šťávy, ogrilujeme a podáváme s osvěžující exotickou salsou z grilovaného ananasu, která má díky…
Milovníci mořských plodů ocení recept na jejich pikantní úpravu s čerstvými paprikami, česnekem a kari pastou. Spousta výrazných chutí doplní jemné maso krevet,…
V tomto svěžím salátu si vychutnáte příjemnou chuť polníčku, sladkost jablek a výrazně slanou nivu. Vše doplňuje jednoduchá zálivka z oleje a limetky. V salátu příjemně…
Jako první jsem si naložila maso. V misce jsem smíchala sójovou omáčku, olej, najemno nastrouhaný zázvor, citronovou šťávu, nadrobno nakrájenou jarní cibulku, chilli…
Máslo utřeme s cukrem a postupně přidáme jedno vejce po druhém, vždy dobře vejce zapracujeme do máslové směsi a až pak přidáme další.Přidáme strouhanou limetkovou kůru a…
Máslo necháme změknout, přidáme vajíčka, mouku,a ostatní suroviny, zpracujeme. Těsto je polotuhé. Pokud je moc tuhé, můžeme přidat trochu mléka. Upečeme v troubě při 180…
Srdíčka opláchneme, popřípadě očistíme od tučných kousků. Cibuli nakrájíme nadrobno, špek na tenké nudličky a společně s kmínem dáme do papiňáku na rozehřátý olej…
Metličkou si vyšleháme těsto, které necháme alespoň 1,5hod odpočinout, aby mouka mohla pracovat, jelikož celozrnné to trvá déle než klasické. Poté si naběračkou nalijeme…
Mrkev očistíme a nastrouháme nahrubo, jarní cibulku nakrájíme na kolečka i s natí, petrželku posekáme.Přidáme klíčky a vše zlehka promícháme.Z uvedených surovin…
Exotické avokádo je velmi oblíbenou surovinou i v naší kuchyni. A k letnímu grilování patří neodmyslitelně. Avokádo tak můžeme zakomponovat třeba do osvěžujícího dipu ze…
Z avokáda nejčastěji připravujeme guacamole. Pokud však chceme změnu, můžeme avokádu dopřát jiné chutě a zkusit z něj tento tataráček. S rukolou, šťávou z limetky a…
Osvěžující a lahodná pochoutka vhodná nejen pro letní dny. Elegantní dortík, snadno připravitelný, ale dostatečně vynikající na to, aby zaujal i náročné gurmány.
Lehký a svěží okurkový salát s avokádem a jogurtem je ideální volbou pro horké dny. Skvěle se hodí jako příloha ke grilování nebo jako samostatná večeře. Jemná hořčice,…
1.Všechny přísady dáme do zavařovací sklenice,pevně uzavřeme a protřeseme. 2.Všechny přísady dáme do mixéru a rozšleháme. Hotovou zálivku nalijeme do zavařovací…
1. Vložte rýži, bujón, vodu a máslo do hrnce. 2. Přiveďte k varu a vařte na nižším stupni asi 20 minut. Sundejte z plotny a nechte přikryté pokličkou asi 5 - 10 minut. …
základ na margaritu: 1. V malém hrnci zahřejte vodu a cukr, dokud se úplně nerozpustí a voda je čirá. 2. Nechte vychladnout a přidejte limetkoou šťávu. 3.…
korpus : 1. Předehřejeme troubu na 180°C. 2. Smícháme všechny přísady a směs natlačíme na dno a do stran koláčové formy o průměru 22 cm. 3. Pečeme asi 13 - 15 minut,…
Kuřecí prsa naklepeme a nakrájíme na silnější proužky. Kukuřičný škrob smícháme s rybí omáčkou a v této směsi masové kousky obalíme. Rozehřejeme lžíci oleje a na něm…
Papriku dáme nejprve pod gril opéci, až se na ní vytvoří černé puchýře, vložíme ji do mikroten. sáčku a necháme chvilku zapařit. Pak ji oloupeme a zbavíme semen. …