Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ledová čokoládová terina s jablkovým pyré

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 4. 2012 10:54

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 325 kJ / 2 946 kcal
Bílkoviny30,08 g
Tuky159,45 g
Vláknina14,70 g
Cholesterol 178 mg
Sodík 286 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy301,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Edit: 7.2.2016. Dnes bych už tento recept nepřidal. Je příliš sladký. Chtěl jsem ho nechat odstranit, ale nebylo mi vyhověno.

*Porce ledové čokoládové teriny podáváme s jablkovým pyré. Samotná terina je velice sladká, pyré sladkost srazí.

*Recept je z knihy "Šéfkuchár v paláci" od Jaroslava Žídka.

*Na dozdobení jsem použil čokoládu, mandlový krokant a opražené mandle v bílé a mléčné čokoládě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Miquel Miquel

6. 4. 2012 19:27

Děkuji všem za milé komentáře:-K:-K a body;-) :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 4. 2012 21:12

Líbí se mi moc;-)+:-p:yes::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 4. 2012 20:28

Krásný receptík, ty sem přinášíš krásné nápady,to je kouzlo;-):-K:yes:

srettka

5. 4. 2012 19:49

zajímací dezertík a krásné aranžmá;-):yes:

nofrona

5. 4. 2012 18:45

kráása:-K:-K:yes:

Eliza Eliza

5. 4. 2012 18:04

Recept se mi velmi líbí, rozhodně si ho ukládám.:-):yes: A děkuji.

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 4. 2012 16:24

Přímo umělecké dílo;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

5. 4. 2012 15:46

Moc krásný dezert;-):yes:

Ivusa Ivusa

5. 4. 2012 15:43

:-KMiguel zase perlí...parádní mlsání ...a co moje dieta :-?tady se fakt nedá dietu držet:-!:-D:-Duž jen při pohledu na Tvé výrobky jsem přibrala určitě půl kila:-))bod už letí:yes::yes:

Masula Masula

5. 4. 2012 12:51

Dělat to nebudu,ale je to krása a ráda se pokochám:yes::-O:-K

Kanyla

5. 4. 2012 12:25

Och och, nádhera! :-8

Beba

5. 4. 2012 12:23

nádhera - luxus :yes::yes::yes: ... všetky likéry sa daju nahradiť: Kahlúa = kávový likér, Malibu = kokosový likér, Baylies = akýkoľvek iný "irský krém" resp. karamelový krémový likér .... uchované v chladničke vydržia dosť dlho .... alebo sú fajn na ochutenie kávy :-)

1974andrea 1974andrea

5. 4. 2012 12:21

Vypadá to velice vznešeně a luxusně:yes:

Miquel Miquel

5. 4. 2012 12:18

Pro mě jako milovníka čokolády byl tento dezert tak trochu zklamáním, očekával jsem od něho víc. Váhal jsem jestli přidat nebo nepřidat tento recept. Třeba někdo odzkouší a zaujme ho.

zizala zizala (moderátorka)

5. 4. 2012 12:17

I pro mne jsou některé ingredience z finančních důvodů nedostupné, přesto chválím krásné zpracování receptu :yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: terina recept terina recept terina co je terina recept na sladkou terinu sladka terina vepřová terina recept forma na terinu co je to terina recept na terinu recepty jaroslava žídka recepty na teriny terina s bilou čokoladou čokoládové piré recepty terina jablkove pyre mražené jablkové pyré irský krém baylies nugatova terina formy na teriny

Suroviny: čokoláda hořká, smetana, likér kahlúa, čokoláda bílá, smetana, malibu, čokoláda mléčná, smetana, likér, cukr, voda, máslo, skořice celá, jablko zelené, víno bílé, šťáva limetková

TopRecepty.cz

Ledová čokoládová terina s jablkovým pyré

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zp12