Fusilli s cherry rajčaty a rukolou
Recept ještě nebyl hodnocenJednoduchý, rychlý a chutný oběd připravíme jen z pár surovin. Uvařené těstoviny vmícháme do směsi opečených cherry rajčátek s rukolou, ančovičkami a šalotkou. Chuťově…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jednoduchý, rychlý a chutný oběd připravíme jen z pár surovin. Uvařené těstoviny vmícháme do směsi opečených cherry rajčátek s rukolou, ančovičkami a šalotkou. Chuťově…
V horkých dnech přijde k chuti lahodný salát z rukoly a polníčku s grilovaným kuřecím masem, nektarinkami a těstovinami. Pokrm je hotový během chvilky, nemusíte tedy…
Rychlé nekynuté knedlíky oceníte ve dnech, kdy nemáte moc času a nebo se vám nechce trávit v kuchyni celé dopoledne. Knedlíky jsou plněné čerstvými jahodami, posypané…
Cuketové rolky jsou plné výborné masové náplně a sýra a díky bylinkám při pečené provoní celý dům. Můžete je směle podávat i při slavnostnějších příležitostech, vypadají…
Pokud máte rádi sladká jídla, určitě vyzkoušejte tyhle placičky z vařených brambor a mrkve. Jsou posypané mákem a přelité lahodnou třešňovou omáčkou. Když brambory…
Teplé letní podvečery jsou ve znamení posezení s rodinou u grilu, na kterém můžeme připravit spoustu skvělých dobrot. Špízy s vepřovým masem, klobásou a zeleninou jsou…
Na stromech se již červenají třešně a to znamená jedině - přišel čas na třešňové moučníky. Potěšte své blízké krásně vláčným a nadýchaným kakaovým moučníkem, který se v…
Játra patří mezi velmi výživné části vnitřností. Jejich příprava je snadná. Kousky jater stačí orestovat s kořením, bílým vínem a poté nechat podusit, navíc ještě s…
K teplým letním podvečerům neodmyslitelně patří posezení s rodinou u rozpáleného grilu, na kterém lze připravit spoustu různých dobrot. Krůtí kousky zabalené ve slanině…
I z jahod můžete připravit zajímavý letní salát. Kombinace salátových listů, sladkých jahod, osvěžujícího melounu a balzamikového krému vás příjemně překvapí svojí chutí…
Rebarborová sezóna se pomalu chýlí ke konci, a tak neváhejte a vychutnejte si ji, dokud je to možné. Nejlépe její lehce nakyslá chuť vynikne v koláči se slaďoučkými…
Nadýchané tvarohové knedlíky jsou sladkou klasikou, kterou si zamiluje celá rodina. Podávané s jemným jahodovým pyré a voňavou máslovou strouhankou tvoří dokonalý letní…
Cuketa s hermelínem je jednoduché a rychlé jídlo, které připravíte za pár minut. Díky spojení jemně opečené cukety, rozpuštěného hermelínu a křupavých topinek vznikne…
Kuřecí prsa jsou úžasně všestrannou surovinou. Tentokrát z nich vyzkoušejte připravit roládu se šunkou, sýrem a baby špenátem. Nakrájená na plátky vypadá na talíři…
Stačí pár minut a vykouzlíte výživné jídlo plné energie, které skvěle chutná i bez složitých ingrediencí a náročné přípravy. Tarhoňa s tuňákem a cottage sýrem je jemná,…
Měkké a nadýchané sýrové pletýnky potřené česnekovým máslem jsou ideálním doplňkem k salátu nebo grilování. S tímto receptem doma vykouzlíte lahodné voňavé pečivo, které…
Kdo by odolal šťavnatému grilovanému vepřovému steaku? Díky marinování bude maso krásně křehké a perfektně jej doplní grilované česnekové výhonky zabalené ve slanině.…
Základem pro úspěšný start do nového dne je bezesporu vydatná a chutná snídaně. Vaječná omeleta s uzeným lososem, plněná sýrem cottage a hojně posypaná čerstvou pažitkou…
Sezóna rebarbory je v plném proudu, a tak neztrácejte čas a pusťte se do přípravy sladkého koláče, na kterém nejlépe vynikne její příjemně kyselá chuť. Kombinace…
Lehký a svěží salát je příjemným obědem či večeří. Vyzkoušejte salát s chřestem, jahodami, mozzarellou a zálivkou z balzamikového octa. Ač se na první pohled tyto chutě…
Šťavnaté masové kuličky v pikantně kyselé omáčce propojují sladké, ostré a kyselé tóny do harmonického celku, který potěší milovníky výrazných chutí. Inspirace asijskou…
Jemná, do máslové křehkosti dušená telecí líčka v delikátní omáčce, doplněná sametovým bramborovým pyré a kontrastně křupavým pórkem. Recept podle michelinského…
Jemná, do máslové křehkosti dušená telecí líčka v delikátní omáčce, doplněná sametovým bramborovým pyré a kontrastně křupavým pórkem. Recept podle michelinského…
Galetky pocházejí z Francie, kde se pečou jako koláče bez formy. Tato verze s jahodami a rebarborou spojuje sladkost léta s jemně nakyslou chutí, zabalenou v krásně…