Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladké bochánky z remosky

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 70 min Doba tepelné úpravy: 40 min + kynutí před pečením

110 min (70 min příprava + 40 min tepelná úprava, + kynutí před pečením)

6. 5. 2022 11:06

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Recept je pro větší remosku o průměru mísy 32 cm.

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 316 kJ / 3 183 kcal
Bílkoviny74,67 g
Tuky98,91 g
Vláknina20,60 g
Cholesterol 476 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy488,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bochánky lze samozřejmě upéct i na plechu v klasické troubě a tím, že můžeme nechat větší rozestupy budou vypadat lépe. Z remosky spíš vypadají jako buchty bez náplně. Já je mám trochu propečenější, neuhlídala jsem čas přikrytí povrchu a možná stačilo péct o nějakou tu minutku kratší dobu.

Toto pečivo se hodí třeba jako sladká snídaně nebo svačina.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 5. 2022 11:10

:-)<3:yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, sůl, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, vejce, mléko, droždí čerstvé, rozinky, tuk

TopRecepty.cz

Sladké bochánky z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Rn4