Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sůl - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zapečený camembert s hruškou a šunkou

Zapečený camembert s hruškou a šunkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Camembert je sám o sobě lahodný sýr. Chuťově ho však můžeme pozvednout ještě o level výš. Sýr naplníme šunkou, plátky hrušky a ořechy a propečeme. Na talíři ho pak…

Handour

45 min

Květák s koprovým přelivem

Květák s koprovým přelivem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Čas od času není od věci odlehčit jídelníček a připravit si plnohodnotný zeleninový pokrm, který zasytí. Květák s koprovým přelivem potěší všechny milovníky této…

Handour

45 min

Knedlíková nádivka z remosky

Knedlíková nádivka z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ze zbylého knedlíku s oblibou připravujeme knedlíky s vejci. Zkusili jste už ale ze zbylého knedlíku připravit nádivku? Určitě to vyzkoušejte, nádivka je moc dobrá a…

Handour

60 min

Sýrové dukátky se zeleninou

Sýrové dukátky se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi smažený sýr, tyhle sýrové dukátky si zamilujete. Najdete v nich směs strouhaného sýra a zeleniny a také provensálské bylinky. Postup nabízí více možností…

Handour

40 min

Velikonoční vaječné kraslice

Velikonoční vaječné kraslice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Velikonoční kraslice nemusí být jen ty malované a zdobené. Připravte si s námi tyto lahodné kraslice slané chuti. Do čistých vaječných skořápek naplníme vaječnou směs se…

past1978

105 min

Jidášky s rozinkami

Jidášky s rozinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradiční velikonoční sladkou dobrotou jsou jidáše z kynutého těsta, které se pečou ke snídani o Zeleném čtvrtku. Říká se, že kdo sní jidáše za svítání bude se těšit…

poslirecept

60 min

Pečínka z jehněčího

Pečínka z jehněčího

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chuť jehněčí pečínky vynikne zejména díky nenáročné úpravě. Plát masa srolovaný do úhledného balíčku doplní česnek a tymián. Společně je upečeme a z výpeku pak…

poslirecept

155 min

Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mezi méně často využívané druhy masa v kuchyni patří jehněčí. Dobře připravené jehněčí je krásně měkké, jemné a má specifickou chuť. Nejčastěji se připravuje na…

poslirecept

140 min

Jarní osvěžení s vejci

Jarní osvěžení s vejci

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zdravý a příjemně svěží jarní salátek se zeleninou a vařenými vejci je skvělým lehkým obědem nebo svačinou. Salát s medovo-hořčičnou zálivkou zvládnete připravit za…

poslirecept

30 min

Zajíčci z jidáškového těsta

Zajíčci z jidáškového těsta

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradičním velikonočním symbolem jsou také jidáše - kynuté drobné pečivo připomínající provaz. Z těsta na ně však můžeme vytvarovat i pro děti přívětivější tvary. Třeba…

poslirecept

140 min

Hermelín zapečený v bramborové kaši

Hermelín zapečený v bramborové kaši

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Grilovaný hermelín patří mezi velmi oblíbená jídla. Zkuste ho pro změnu zapéct s bramborovou kaší a skvělý bezmasý oběd je připravený během chvilky. Navíc ho můžete…

Handour

55 min

Hermelín zapečený v bramborové kaši

Hermelín zapečený v bramborové kaši

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Grilovaný hermelín patří mezi velmi oblíbená jídla. Zkuste ho pro změnu zapéct s bramborovou kaší a skvělý bezmasý oběd je připravený během chvilky. Navíc ho můžete…

Handour

55 min

Nádivkový beránek

Nádivkový beránek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Beránek by neměl na velikonočním stole chybět. Pokud však nejste příznivci sladkého, můžete upéct beránka slaného. Nádivku z uzeného masa, kopřiv a rohlíků stačí vložit…

poslirecept

100 min

1 1269 1270 1271 1272 1273 2144