Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 158 kJ / 1 233 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,34 g |
| Tuky | 58,49 g |
| Vláknina | 48,57 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 135 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 115,37 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na třech lžících oleje osmahneme dvě pokrájené cibule, přidáme na kostky nakrájenou cuketu, patison, okořeníme oreganem a 10-15 minut restujeme.
Krok 2: Vsypeme čočku, zalijeme vývarem a vaříme doměkka.
Krok 3: Ochutíme lžící lahůdkového droždí, čerstvě mletým pepřem a solí. Rozmixujeme dohladka, zalijeme smetanou a prohřejeme.
Zveřejněno 1. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z patisonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EY0k
Moje poznámka
Polévka z patisonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EY0k
Nejnovější recepty
Květáková krémová polévka s krutony
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá cibulačka se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Pizza z tortilly
Přidáno před 7 hodinami
Frankfurtská polévka
Přidáno před 8 hodinami
Houbová smaženice či praženice
Přidáno před 8 hodinami
Diabetický koláč s tvarohem, jablky a ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Laala před 3 hodinami
Hamburgerové bulky
pribrska před 6 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
ane.hir před 6 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 6 hodinami
Koláč jako květina
magdalenka před 6 hodinami
Olejové koláčky
magdalenka před 7 hodinami
Guláš Samuraj z Budapešti
magdalenka před 7 hodinami
Golubky od Máši
magdalenka před 7 hodinami
Mrkvový koláč
Nata83 před 7 hodinami
Obalovaný květák pečený s novými bramborami
wimra před 7 hodinami
Suroviny:
olej,
cibule,
cuketa,
čočka červená,
pepř,
sůl,
koření oregáno,
vývar zeleninový,
droždí lahůdkové,
smetana
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.