Polévka z patisonu

Polévky Doba přípravy: 45 minut příprava , 30 minut tepelná úprava 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Polévky Doba přípravy: 45 minut příprava , 30 minut tepelná úprava 0 názorů

Suroviny

3 lžíce oleje
2 cibule
1 kg cukety
500 g patisonu
100 g červené čočky
pepř
sůl
oregano
1 l zeleninového vývaru
1 lžíce lahůdkového droždí
200 ml smetany

Postup přípravy receptu

  1. Na třech lžících oleje osmahneme dvě pokrájené cibule, přidáme na kostky nakrájenou cuketu, patison, okořeníme oreganem a 10-15 minut restujeme.

  2. Vsypeme čočku, zalijeme vývarem a vaříme doměkka.

  3. Ochutíme lžící lahůdkového droždí, čerstvě mletým pepřem a solí. Rozmixujeme dohladka, zalijeme smetanou a prohřejeme.

Poznámka od kuchařky

Polévky ze Svatojánu

Komentáře k receptu Polévka z patisonu

K receptu nejsou žádné komentáře.