Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květáková polévka s parmezánem

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

19. 6. 2021 11:27

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie3 739 kJ / 894 kcal
Bílkoviny28,02 g
Tuky60,74 g
Vláknina25,68 g
Cholesterol 156 mg
Sodík 847 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy46,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace foto z Prima Fresh, upraveno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

19. 6. 2021 12:58

hospodyne: :-) moc děkuji za komentář, potěšil mě a fakt mi bohatě stačila k obědu :-K Přeji krásný víkend pokud možno někde u vody. ;-)

hospodyne

19. 6. 2021 12:54

:-Kvypadá to naprosto luxusně.Úplně dostačující jako oběd v těchto horkách. Mám moc ráda květákové polévky, takže každé obměnění rozhodně vítám:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: květák, celer, brambory, cibulka jarní, česnek, vývar kuřecí, mléko, sýr parmazán strouhaný, máslo, pepř bílý, sůl, rohlík, majonéza, libeček

TopRecepty.cz

Květáková polévka s parmezánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MkoP