Masové kuličky s hořčičným dipem
Recept ještě nebyl hodnocenPřekvapte své hosty a namísto klasických jednohubek podávejte jako pohoštění masové kuličky. Díky křenu a hořčici jsou pěkně pikantní. Podávejte je se sladkopikantním…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Překvapte své hosty a namísto klasických jednohubek podávejte jako pohoštění masové kuličky. Díky křenu a hořčici jsou pěkně pikantní. Podávejte je se sladkopikantním…
Připravit domácí paštiku, navíc podle československých norem, nemusí být žádný problém. Lahodnou a jemnou masovou paštiku z vepřového bůčku a plece doplní koření a…
Příprava těchto tortill sice vyžaduje namáčení čočky den předem, ale pokud na to nezapomenete, můžete si dopřát skvělý a výživný oběd. Příprava tortill je velmi…
Příprava těchto tortill sice vyžaduje namáčení čočky den předem, ale pokud na to nezapomenete, můžete si dopřát skvělý a výživný oběd. Příprava tortill je velmi…
Příprava těchto tortill sice vyžaduje namáčení čočky den předem, ale pokud na to nezapomenete, můžete si dopřát skvělý a výživný oběd. Příprava tortill je velmi…
K nedělnímu obědu se skvěle hodí plátek šťavnatého vepřového masa. Podáváme ho se šťávou a jako přílohu zvolíme kuskus, do kterého pro zajímavější chuť vmícháme česnek a…
Tato polévka krásně voní a díky výrazné chuti uzeného masa skvěle chutná. V chladných dnech nás dobře prohřeje. Do polévky přidáme i dostatek zeleniny a brambor, aby…
Tento recept jistě zaujme i ty, kdo nemají chuť celeru příliš v lásce. Smažený celer v křupavém trojobalu skrývá vrstvu rozteklého sýra. Podáváme ho s domácí omáčkou,…
Tento recept jistě zaujme i ty, kdo nemají chuť celeru příliš v lásce. Smažený celer v křupavém trojobalu skrývá vrstvu rozteklého sýra. Podáváme ho s domácí omáčkou,…
Jednoduché a levné jídlo, ve kterém využijeme zbylé vařené brambory. Přidáme k nim sýr, kukuřici, rajčata a žampiony, posypeme sýrem a zapečeme dozlatova. Podáváme…
Zabijačkové pochutiny patří k české kuchyni zejména v zimním období. Připravte si domácí ovarovou polévku z vepřové hlavy podle tradičních norem. Se spoustou koření a s…
Rybičková pomazánka je stálicí mezi svačinovými pochoutkami. Každý má ten svůj osvědčený recept. Vyzkoušet tak můžete i tento, s vajíčky, lahodným tučným tvarohem a…
Remoska je skvělým kuchyňským pomocníkem, který nám ušetří mnoho práce a času při přípravě pokrmu. Zapečené brambory s mletým masem, zeleninou a strouhaným sýrem budou…
Bulgur nemusíme vařit, stačí ho zalít horkou vodou a chvíli vyčkat. Připravíme z něj lahodný a vydatný salát se sladkou medovou zálivkou. V salátu pěkně křupou kousky…
Vajíčkový salát je rychlá a lahodná pochoutka, která se skvěle hodí k večeři nebo jako lehká svačina. Krémová konzistence, jemná chuť vařených vajec a svěží ingredience…
Jihočeské zelňáky z kynutého těsta, ve tvaru obdélníčků, jsou plněné restovaným kysaným zelím na cibulce a uzeným masem. Zelňáky potěší při posezení s přáteli u piva…
Jihočeské zelňáky z kynutého těsta, ve tvaru obdélníčků, jsou plněné restovaným kysaným zelím na cibulce a uzeným masem. Zelňáky potěší při posezení s přáteli u piva…
Pokud máte rádi krémové polévky, nenechte si ujít tuto lahodnou polévku z petržele. Chuť petržele podpoříte trochou muškátového květu. Díky smetaně je polévka opravdu…
Tyto báječné košíčky z křehkého těsta se jen rozplynou na jazyku. Naplníme je lahodnou jemnou náplní z jablečného pyré, které zahustíme pudinkovým práškem. Každý košíček…
Pokud máte rádi výraznou chuť zeleniny, tato pomazánka je přesně pro vás. Část zeleniny je předem uvařená, a spolu s kokosovým mlékem je použita jako krémový základ…
Černá čočka má kromě skvělé chuti a dobrých výživových hodnot i tu výhodu, že se nemusí namáčet předem. Ochutnejte ji ve vydatném jídle s kořenovou zeleninou a…
Červená řepa má spoustu benefitů pro naše zdraví. Pokud nevíte co z ní připravit, vyzkoušejte tento snadný salát s domácí majonézou, mrkví a štiplavým křenem, chutná…
Červená řepa má spoustu benefitů pro naše zdraví. Pokud nevíte co z ní připravit, vyzkoušejte tento snadný salát s domácí majonézou, mrkví a štiplavým křenem, chutná…
Koleno pečené v pomalém hrnci je vynikající pokrm, který se díky pomalému pečení stane neuvěřitelně šťavnatým a plným chuti. Kombinace uzeného masa a piva dodává kolenu…