Španělské fazole se zeleninou a chorizem
Recept ještě nebyl hodnocenVelmi nenáročné jídlo, na které můžete spotřebovat různé zbytky zeleniny, co najdete doma. Zprudka je orestujte, vmíchejte k nim fazole a kukuřici, dochuťte kořením a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Velmi nenáročné jídlo, na které můžete spotřebovat různé zbytky zeleniny, co najdete doma. Zprudka je orestujte, vmíchejte k nim fazole a kukuřici, dochuťte kořením a…
Jedním z pokrmů, který hravě zvládne i kuchařský začátečník, jsou jistě karbanátky z mletého masa. K masu přidejte sýr, dochuťte česnekem, kořením a pažitkou, obalte v…
Jedním z pokrmů, který hravě zvládne i kuchařský začátečník, jsou jistě karbanátky z mletého masa. K masu přidejte sýr, dochuťte česnekem, kořením a pažitkou, obalte v…
Šťavnaté plátky vepřové pečeně podlité šťávou, podávané se špalíčky mrkve a výrazně vonícím medvědím česnekem se hodí jako skvělý sváteční oběd, který nám připomíná…
Snadný a chutný pokrm, co zvládne opravdu každý. Vyberte svůj oblíbený druh těstovin, uvařte je a poté je smíchejte se skvělou zeleninovou omáčkou. Na tu budete…
Zkuste s námi upéct anglické rohlíky malinko jinak. Nejen, že jsou méně pracné a rychleji připravené na plechu, ale hlavní důvod jejich tvaru je ten, že z nich slanina…
Ochutnejte tyto bramborové placky, které v sobě ukrývají výtečnou masovou směs z kvalitního masa. V každé z nich se mísí chuť křupavého smaženého povrchu a bohaté,…
Ochutnejte tyto bramborové placky, které v sobě ukrývají výtečnou masovou směs z kvalitního masa. V každé z nich se mísí chuť křupavého smaženého povrchu a bohaté,…
Vychutnejte si křupavé kuřecí paličky na lůžku jemně karamelizované cibule a osvěžujících plátků rajčat, zalité lahodnou omáčkou s pikantním nádechem piva a kečupu.
Rýži využijeme jako přílohu ke spoustě pokrmů, například k pečenému kuřeti, nebo k přírodním plátkům. I obyčejnou rýži můžete vylepšit, stačí do ní přidat jen slaninu a…
I tak zdánlivě jednoduché bezmasé jídlo, jako je kedlubna s celerem na smetaně, vás příjemně překvapí svojí výbornou chutí. Pokrm podáváme ideálně s vařeným bramborem a…
Kapustičky pod vrstvou rozehřátého sýra chutnají výborně. Růžičkovou kapustu nejprve blanšírujeme, aby si zachovala krásnou barvu, a poté ji spolu se sýrem a vejcem dáme…
Sladký ořechový chlebíček či mazanec je nadýchaný, úžasně voňavý, s tmavší střídou – to díky množství ořechů. Na řezu vás pak překvapí většími nebo menšími očky…
Rodina volá po jídle a vy ji chcete co nejdříve pohostit? Stačí mít doma kuřecí prsní řízky a trochu středomořských surovin. Úprava masa "po italsku" je rychlá a velmi…
Tato jedinečná kombinace nabízí bohatou paletu chutí, kde se šťavnatá kuřecí stehna spojují s aromatem žampionů a jemností pórku. Celerové pyré jako příloha, pak přináší…
Tato jedinečná kombinace nabízí bohatou paletu chutí, kde se šťavnatá kuřecí stehna spojují s aromatem žampionů a jemností pórku. Celerové pyré jako příloha, pak přináší…
Selčin chleba je úžasně veliký, tmavý, lehký a moc dobrý i druhý den. Je připravený ze surovin, které nám dává příroda okolo nás. Bude chutnat jako příloha ke guláši,…
Nadýchaná bublanina vonící po citronu je i díky podmáslí velmi vláčná. Nahoru můžeme naskládat jakékoliv drobné ovoce, například rybíz. Právě ten použila moderátorka…
Nadýchaná bublanina vonící po citronu je i díky podmáslí velmi vláčná. Nahoru můžeme naskládat jakékoliv drobné ovoce, například rybíz. Právě ten použila moderátorka…
Ořechový koláč je rychlovka k nedělní kávě. Příprava je velmi jednoduchá, výsledkem je efektní moučník plný ořechů, křupavý zespodu i na povrchu. Dozdobit před pečením…
Zapékané špecle se sýrem a slaninou jsou lahodné a syté jídlo, které je oblíbené zejména v rakouské a německé kuchyni. Pro jejich jednoduchou přípravu a chutný výsledek…
Zapékané špecle se sýrem a slaninou jsou lahodné a syté jídlo, které je oblíbené zejména v rakouské a německé kuchyni. Pro jejich jednoduchou přípravu a chutný výsledek…
Jarní polévka s ředkvičkou je osvěžující a lahodná polévka, která je skvělou volbou pro jarní období. Ředkvičky dodávají polévce jemnou pikantní chuť a krásnou barvu.…
Maličké, krásně křupavé rohlíčky z kmínem vonícího těsta jsou hotové bleskově – jen něco málo přes hodinu, a máte je na stole! Zjemněné strouhaným vařeným bramborem a…