Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 009 kJ / 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,18 g |
Tuky | 25,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2AK
Moje poznámka
Kuřecí játra s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2AK
Nejnovější recepty
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vajíčková pomazánka MŇAM
Pecula před 2 minutami
Langoše z jogurtu
Pavel932 před 53 minutami
Klasický jablečný štrúdl
Pavel932 před 54 minutami
Kynuté houskové knedlíky v páře
Pavel932 před 1 hodinou
Jarní cibulková
Fitulka před 2 hodinami
Vaňkova česnečka
Fitulka před 2 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Beatriz před 4 hodinami
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 11 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 12 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játra recepty,
skopova jatra,
skopové vnitřnosti,
kuřecí játra recept,
skopové játra,
recepty s olivami,
pokrmy z oliv,
kuřecí játra,
recept na kuřecí játra,
recepty na kuřecí játra,
recepty kuřecí játra,
játra po burgundsku,
kuřecí játra po burgundsku,
pokrmy s olivami,
recept kuřecí játra,
jidlo z kurecich jater,
kuřecí játra a srdce,
skopová játra recepty,
recepty-kuřecí játra,
skopove vnitrnosti recepty
Suroviny:
játra kuřecí,
máslo,
cibule,
víno červené,
olivy,
sůl,
pepř
Komentáře (4)