Kuřecí soté II.
Recept ještě nebyl hodnocenPrsíčka si nakrájíme na nudličky, smícháme se solí, pepřem, žloutky, worchestrem a na pánvi nejdříve prudce opečeme, pak ubereme teplotu a dusíme do změknutí masa. . …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Prsíčka si nakrájíme na nudličky, smícháme se solí, pepřem, žloutky, worchestrem a na pánvi nejdříve prudce opečeme, pak ubereme teplotu a dusíme do změknutí masa. . …
Briošky: v hrnku svaříme vodu, máslo a sůl. Do vroucího vsypeme najednou všechnu mouku a za stálého míchání pořádně propaříme, až je z mouky tuhá koule a na dně hrnku se…
Všechny ingredience smícháme dohromady, ručním šlehačem ušleháme, přidáme hořčici, pažitku a uvařené, nastrouhané vajíčko natvrdo, které jsme nechali vychladit a už jen…
Tavený syr vymiešame so žĺtkom a kyslou smotanou. Pridáme prelisovaný cesnak, mierne osolíme, okoreníme, premiešame a rozotrieme na cesto, ktoré sme vyvaľkali do…
Vejce uvaříme natvrdo. Utřeme sýr s majolkou a hořčicí. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, okurky a vejce. Promícháme, dle chuti dosolíme a opepříme.
Na 2PL oleja osmažíme cibuľku a keď začne mäknúť pridáme cesnak, premiešame a po chvíli vložíme kuracie prsia. Opekáme na vyššej teplote asi 10minút. Potom osolíme …
Balkánský sýr a nivu nastrouháme na jemných slzičkách. Přidáme ostatní měkké sýry, hořčici, nadrobno nakrájená sušená rajčata, můžeme přidat i 1 lžičku oleje z rajčat a…
Kuřecí maso - prsa očistíme, rozřízneme podélně, ale ne úplně, abychom měli dvě části u sebe spojené, lze zkřehčit decentním naklepáním, osolit, opepřit. V misce…
Na jemném struhadle nastrouháme brambory a okurku, přidáme sýr, nadrobno pokrájenou mrkev a cibuli,, zakysanou smetanu, vše osolíme, opepříme a rozmixujeme. Mažeme na…
Tuňáka, máslo, hořčici, tvaroh, sýr a bazalku rozmixujeme a dle chuti dosolíme.
Připravíme si kulatou formu na pečení. Z toastového chleba odkrájíme kůrky a vyložíme jím dno formy. Na chléb namažeme pomazánku( postup na jakoukoliv pomazánku jistě…
Sardinky zbavíme hlav a páteří a spolu s máslem utřeme do hladké konzistence. Přidáme podle potřeby rajský protlak, tavený sýr, hořčici, tatarku. Okurčičky a vejce…
Z polohrubé mouky, změklé Hery a sýra vypracujeme těsto. Z těsta si postupně vytvarujeme malé kuličky, do kterých prstem uděláme malý důlek, vzniknou tak malé koláčky.…
Silvestrovské jednohubky vytvoříte za pár minut jen ze základních ingrediencí, které máte většinou doma. Tato nejjednodušší česneková pomazánka je vždy nejžádanější a…
Slaný dort při oslavách je jedinečným překvapením pro milovníky slaných dobrot. Tento dort je složen z několika vrstev toastového chleba, proložených salátem a…
Špenát je nízkokalorickou zeleninou a tak se hodí do redukčního jídelníčku. Navíc obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek. Chutnou špenátovou polévku, s nudlemi z…
Tuto jednoduchou jarní polévku připravíme velmi rychle. Jako základ použijeme jíšku z dětské krupičky, v polévce povaříme brambory a na závěr přidáme čerstvé mladé…
Pokud vás již omrzeli sladké palačinky, můžete vyzkoušet tyhle slané, plněné a bohatě sypané na povrchu. Zapečením sýrů a nádivky vznikne dokonalá kombinace chutí.
Česnek utřeme, ingredience smícháme spolu. Podle hustoty dáme tatarku, osolíme a ochutíme ďábelským kořením.
Šunku nebo salám nastrouháme, sýr rozmačkáme vidličkou, smícháme s majolkou a přidáme dle chuti strouhaný křen nebo Krenex. Mažeme na kolečka rohlíků a zdobíme kouskem…
Změklé máslo, sýr a žloutky utřeme a přidáme ostatní ingredience. Nakonec posekané bílky. Zamícháme. Pomazánkou potřeme domácí kaiserky. (viz recept na kaiserky v…
Salám nastrouháme na hrubo a smícháme s ostatními ingrediencemi. Použijeme šlehač.
Omyté cukety nakrájíme na cca 1 cm kolečka. Osolíme a necháme chvíli vypotit. Osušíme a obalíme v mouce, vejci a strouhance smíchané se sýrem, paprikou a špetkou bazalky…
Cibuli orestujeme na oleji, přidáme kuřecí maso. Když je maso hotové, přidáme prolisovaný česnek, smetanu, tavený sýr (na 250ml 150g taveného sýra), bazalku, podušenou…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Šéfkuchař Jan Punčochář: Aby byly řízky křehké a šťavnaté, stačí použít jednoduchý fígl s chlebem a správně zacházet se solí
Dokonale nazdobeno: Jak umíchat co nejlepší bílkovou polevu na perníčky
Dýně à la ananas: Výborný kořeněný kompot se jednoduše připravuje a v zimě udělá velkou parádu třeba v pohárech