Houbová pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenPomazánky můžeme připravit z různých surovin a propojit tak navzájem chutě. Avšak někdy stačí úplný základ, abychom si pochutnali. Třeba jako u této houbové, kde necháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pomazánky můžeme připravit z různých surovin a propojit tak navzájem chutě. Avšak někdy stačí úplný základ, abychom si pochutnali. Třeba jako u této houbové, kde necháme…
Rádi by jste připravili obložené chlebíčky a přemýšlíte o rychlé a jednoduché pomazánce? Vyzkoušejte osvědčenou pomazánku podle následujícího receptu. Nepotřebujete na…
Abychom mohli připravit výborné chlebíčky, potřebujeme chutnou pomazánku se správnou kombinací chutí. Tuto připravíme z měkkého salámu, vajec, kyselých okurek, sýra a…
Jednohubky s tvarohovo-salámovou pomazánkou můžete originálně dozdobit mašličkami ze salámu a oliv. Poskládané plátky salámu, uložené v naříznutých olivách a dozdobené…
Jednoduchý, ale přitom výtečný pokrm připravíme z těstovin a kuřecího masa. Plátek kuřecího naplníme sýrem, šunkou a podušeným špenátem. Po osmahnutí masa pak z výpeku…
Zeleninu očistíme a pokrájíme na menší kousky, jak jsme zvyklí, houby též na menší kousky. Rozehřejeme máslo a vše krátce osmahneme. Přidáme pohanku, promícháme a…
Rybu vykostíme a maso vložíme do nádoby zároveň se sýrem a máslem a rozmixujeme na jemnou pastu.Podle chuti posolíme a opepříme.
Brambory si uvaříme ve slupce. Zchladlé je příčně rozkrojíme a každou půlku opatrně vydlabeme tak, aby nám vznikly mističky. Cibuli nakrájíme nadrobno, na pánvi…
Tavený sýr smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí a v silnější vrstvě natřeme na chleba. Chleba poté obalíme v trojobalu ( do vajíčka přidáme sůl, pepř a můžeme i lžičku…
Penne těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Nakrájíme šunkový salám na dlouhé nudličky. Do zapékací misky dáme 1/3 těstovin, na ně rozprostřeme 1/3 nakrájeného salámu…
Brambory oloupeme (případně nové jen důkladně omyjeme) a nakrájíme na kostičky přibližně 2x2cm. Brokolici rozdělíme na malé růžičky, košťál a stonky nakrájíme jako…
Krabí tyčinky, cibuli i okurky si nakrájíme na drobné kostičky, přidáme rozmačkané roztíratelné sýry, majonézu, kečup a hořčici, pořádně promícháme, osolíme, opepříme…
Uvaříme vejce natvrdo. Oddělíme žloutky a ty vyšleháme s Ramou a sýrem. Přidáme hořčici, sůl dle chuti a vmícháme jemně nastrouhané bílky.
Maslovú tekvicu umyjeme, vydlabeme, pokrájame - časť "krk" len nakrájame na cca 1,5 cm kolieska a dáme na pečící papier do rúry upiecť - 200°C cca 20 minút.Je dobré…
Pomazánkové máslo, sýr, majolku a hořčici umícháme dohladka. Přidáme nahrubo nastrouhaný salám a najemno nastrouhané vejce. Nakonec přidáme nadrobno nakrájenou cibuli.…
Na pánev s olejem dáme restovat cibuli a maso nakrájené na drobné kostičky, přidáme sladkou papriku, kurkumu a orestujeme dozlatova. Ke konci přidáme česnek nakrájený na…
Eidam, šunkový salám, česnek a celer nastrouháme na jemném struhadle, přidáme ostatní suroviny a utřeme na pomazánku. Podáváme nejlépe s chlebem.
Nejdřív si usmažíme na cibulce(trochu si jí můžeme nechat do pekáče k roládě) vejce, osolíme je a ještě do horkých rozmícháme tavený sýr dokud se nerozpustí, osolíme,…
Umícháme sýr, přidáme paštiku a žloutek, dochutíme hořčicí a solí, mírně opepříme, přidáme jemně nakrájenou cibulku.
Každou bagetu rozkrojíme na čtyři části a vydlabeme střed. Okurky oloupeme, rozkrájíme na stejně velké kusy jako bagety a vydlabeme jadérka.Rajčátka omyjeme, rozpůlíme…
Lovecký salám a vajíčko natvrdo nastrouháme do misky, přidáme sýry, máslo, rozmačkaný česnek, zakysanou smetanu, zakápneme worcesterem a sojovou omáčkou - můžeme…
V mixéru nebo robotu rozšlehat sýr s máslem, přidat na hrubo nastrouhané vajíčka, buřt, okurky a najemno nakrájenou cibuli, promíchat a dochuti solí a špetkou pepře. …
Plátky anglické slaniny postupně na suché pánvi opečeme a odložíme na papírový ubrousek. Na zbytku tuku usmažíme vajíčka a necháme vychladnout.V misce vidličkou smícháme…
Mleté maso smícháme s kořením a utřeným česnekem - není na závadu i jemně posekaná cibulka a pomalu osmahneme na trošce oleje (nepřehánět, maso si pustí šťávu). Přidáme…