Nadýchaný hrnečkový perník
Recept ještě nebyl hodnocenPerník patří mezi velmi jednoduché buchty a je rychlý na přípravu. Navíc se dá připravit osvědčenou hrnkovou metodou, proto nepotřebujete váhu. Potřený marmeládou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 259 kJ / 540 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 60,00 g |
| – nasycené | 15,00 g |
| – nenasycené | 44,00 g |
| –– mononenasycené | 30,00 g |
| –– polynenasycené | 14,00 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Perník patří mezi velmi jednoduché buchty a je rychlý na přípravu. Navíc se dá připravit osvědčenou hrnkovou metodou, proto nepotřebujete váhu. Potřený marmeládou a…
Chcete-li překvapit rodinu či návštěvu nějakým tradičním moučníkem našich babiček, zkuste svatomartinské rohlíčky. S vláčným smetanovým těstem se velmi dobře pracuje a…
Velmi oblíbená buchta na plech, kterou zná z dětství téměř každý. Je vláčná, nadýchaná, voňavá po kakau a prolitá tvarohovou náplní, přesně takovou nám pekly naše…
Jednoduchá hrníčková bábovka je hotová raz dva. Upečte ji rodině na snídani nebo ke kávě pro návštěvu. Taková bábovka chutná skvěle a přitom její výroba je tak snadná,…
Skočte si do sklepa pro pár jablíček a připravte si výborný koláč jako od babičky. Dva pláty křehkého máslového těsta, které jsou proložené vrstvou šťavnatých jablek s…
Rychlá jednoduchá hrníčková bábovka, kterou můžete upéct ke snídani pro rodinu i ke kávě pro návštěvu. Připravit ji zvládnete s minimem nádobí třeba i na chalupě. Díky…
Toužíte po kyprém a vláčném makovníku? Vyzkoušejte tento osvědčený hrníčkový recept. Těsto stihnete ušlehat dřív než se zahřeje trouba a výsledkem je skvělý moučník, na…
Tento famózní jablečný koláč je jednoduchý na přípravu, křehký, vláčný a mile starosvětský. Jedno úskalí však přeci jen má – nejlépe chutná druhý den po upečení, ale…
Máte bohatou úrodu jablek a chcete připravit i něco jiného než jen štrúdl? Vyzkoušejte lahodnou šťavnatou buchtu podle našeho receptu a určitě si ji oblíbíte. Podzimní…
Potřebujete chutný a reprezentativní moučník, ale nechcete jeho přípravou trávit celé hodiny? Pak je tato snadná a rychlá hrníčková bábovka s tvarohem ideálním řešením!…
Tlačí vás čas a vy potřebujete rychle vyčarovat moučník? Rychlá buchta z kefíru a kakaa vás zachrání! Příprava vám se vším všudy zabere 40 minut a pokud tuto dobrotu na…
Pařížské rohlíčky jsou vánoční cukroví, které nesmí chybět na svátečním stole. Spojení lehoučkého ořechového těsta, poctivého krému a lahodné čokolády vytváří…
Krásná, barevná a jako Himaláje vlnitá buchta s tvarohovou náplní, která sladce provoní celý dům, je ten pravý nedělní moučník ke kávičce s rodinou i přáteli. Je…
V devadesátých letech získal tento moučník velkou popularitu, krtkův dort byl hitem mnoha dětských oslav. Čokoládový korpus, banány a pořádný kopec šlehačky zvládnete…
Smažený sýr patří mezi klasiku českých restaurací, zejména pokud je k němu poctivá porce tatarky. Doma si ho ale můžete připravit ve zdravější podobě. Sýr se peče v…
Honí vás mlsná nebo čekáte návštěvu? Vyzkoušejte rychlou olejovou bábovku s nastrouhanými jablky. Díky nim je krásně vláčná a díky skořici a vanilce krásně voňavá. Podle…
Tento výborný sýr připravíme během několika minut v mikrovlnné troubě. Stačí vymazat a vysypat hrnek, naplnit strouhaným sýrem, uzeninou či jinou náplní dle chuti a…
Jemný kakaový moučník, prolitý svěží tvarohovou náplní, se nikdy neomrzí. Jednodušší recept už být ani nemůže. Ze spíže doneseme pár základních surovin, k ruce si…
Sladké košíčky jsou poslední dobou velmi populární, zejména pro svou jednoduchou přípravu a praktické servírování. Tyto muffiny jsou krásně nadýchané a uvnitř skrývají…
Zelené dorty jsou velkou módou posledních let. Zaujmou svým neobvyklým vzhledem a dobrou chutí. Protože se většinou jen dozdobí ovocem, troufnou si na ně i začátečníci,…
Dezert má název díky kterému se možná mnozí začervenáme. Jakmile ale ochutnáme, už nebudeme chtít přestat. Nejsou třeba žádné zázračné suroviny, protože kombinace…
Bublanina – asi nejznámější moučník, který snad každému připomene dětství. Receptů existuje celá řada, ovšem klasika od našich babiček, olejová bublanina s třešněmi…