Kefírový mazanec s citronátem
Recept ještě nebyl hodnocenVoňavý, nadýchaný a krásně zlatavý. Kefírový mazanec s jemným nádechem citronové chuti z domácí pekárny je skvělým, velikonočním nebo vánočním pečivem, které si snadno…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Voňavý, nadýchaný a krásně zlatavý. Kefírový mazanec s jemným nádechem citronové chuti z domácí pekárny je skvělým, velikonočním nebo vánočním pečivem, které si snadno…
Rebarborová sezona se pomalu blíží a je relativně krátká, takže pokud máte tuto zeleninu lehce nakyslé chuti rádi, je třeba si ji užít plnými doušky. Vyzkoušejte…
Tyto kynuté bochánky krásně voní skořicí a badyánem. Nadýchané těsto skrývá kandované ovoce a rozinky a povrch bochánků zdobí jednoduchá citronová poleva. Ozdobit je…
Na slavnostní velikonoční tabuli nikdy nesmí chybět snad všemi oblíbený beránek, který se v ústech lehce rozplyne. Beránka, lahodícího nejen chuťovým pohárkům, ale také…
Nadýchaný korpus, kompotované broskve, vanilkový pudinkový a šlehačkový krém – řezy podle paní Zorky promění sváteční oběd v událost, o které se bude mluvit. Okouzlí…
Jemné perníkové těsto provoněné kořením se snoubí se šťavnatým ovocem a vytváří dezert, který zahřeje na duši. Skvělý k odpolední kávě i jako sladká tečka po rodinném…
Nenáročné koláče připravíme z kynutého těsta. Z toho nám vzejdou čtyři kola, která po rozválení naplníme oblíbenou nádivkou - tvarohem, povidly či ořechy. Po upečení a…
Žádné přátelské posezení, nebo večerní sledování filmu, se neobejde bez dobrého slaného pohoštění. Pokud máte v zásobě pesto z medvědího česneku, neváhejte a použijte ho…
Mezi dvě vrstvy křehkého těsta naplníme tvarohovou náplň, kterou protkají kousky šťavnaté rebarbory. Tento vynikající koláč vám určitě zachutná. Kombinace kakaového…
Objevte recept na dia jablečník, který potěší vaše chuťové buňky a zároveň šetří hladinu cukru. Nadýchané těsto, voňavá jablka a špetka skořice – ideální sladký zážitek…
Jemný koláč s vanilkovou náplní a posypaný rebarborou je lahůdka, kterou lze připravit pouze v době, kdy je použití rebarbory bezpečné. Kombinace sladké náplně a…
Jemný koláč s vanilkovou náplní a posypaný rebarborou je lahůdka, kterou lze připravit pouze v době, kdy je použití rebarbory bezpečné. Kombinace sladké náplně a…
Cukroví žabí huby patří mezi ty kousky, které na první pohled zaujmou a na druhý okouzlí svou chutí. Nenápadné pečivo s originálním tvarem a jemnou sladkou náplní…
Jemné a křehké těsto ve spojení se šťavnatými jablíčky tvoří neodolatelně nadýchané řezy. Vůně skořice, která se rozline už při pečení, naláká celou rodinu ke stolu.…
Spojení krémového tvarohu a lehce nakyslých višní tvoří dokonalý pár v tomto vláčném moučníku. Jednoduchá příprava a skvělá chuť z nich dělají favorita každého stolu.
Francouzský jablečný koláč je symbolem jednoduchosti a elegance. Jemné těsto, šťavnatá jablka a křupavé mandlové plátky tvoří harmonii chutí, která potěší při nedělní…
Krásně barevný a pruhovaný, to je koláč, kde ovoce a těsto vrstvíme na plech v obráceném pořadí. Po upečení obrátíme a švestky potřeme vanilkovým krémem, posypeme…
Krásně barevný a pruhovaný, to je koláč, kde ovoce a těsto vrstvíme na plech v obráceném pořadí. Po upečení obrátíme a švestky potřeme vanilkovým krémem, posypeme…
Tvarohový dort se šťavnatou ostružinovou polevou spojuje svěží chuť léta s poctivým základem z mletého máku s ořechy. Jemný krém, výrazné vrstvy a kontrastní struktura…
Šťavnaté švestky a nadýchané makové těsto tvoří kombinaci, která neomrzí. Tento koláč spojuje jemnou nasládlost máku s ovocnou svěžestí a je ideální k odpolednímu čaji i…
Šťavnaté švestky a nadýchané makové těsto tvoří kombinaci, která neomrzí. Tento koláč spojuje jemnou nasládlost máku s ovocnou svěžestí a je ideální k odpolednímu čaji i…
Základ tohoto moučníku tvoří linecké těsto, které nejprve krátce předpečeme. Následuje vrstva tvarohové hmoty a svěžího ovoce. Vrchní vrstvu tvoří nadýchaný piškot s…
Borůvkový koláč z nadýchaného těsta s poctivou vrstvou máslové drobenky chutná jako od babičky. Šťavnaté borůvky se skvěle doplňují s křupavou žmolenkou a vznikne tak…
Borůvkový koláč z nadýchaného těsta s poctivou vrstvou máslové drobenky chutná jako od babičky. Šťavnaté borůvky se skvěle doplňují s křupavou žmolenkou a vznikne tak…